4.9.16

Ζώδια σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη, φίλοι μου Κριοί, σας βρίσκει επηρεασμένους ακόμα από τις καλοκαιρινές διακοπές, παράλληλα όμως σας προβληματίζουν αρκετά οι επιβαρυμένες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ενώ την ίδια στιγμή η ερωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανόν να απογοητεύει τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό σας συνιστώ να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, αφήνοντας τα λάθη και τα πάθη στο παρελθόν, βάζοντας άπλετη ειλικρίνεια και αφοσίωση στο δεσμό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας, αγαπημένοι Ταύροι, οι καταστάσεις της καθημερινότητας δεν είναι και τόσο τραγικές, όσο θέλετε να τις παρουσιάσετε στα κοντινά πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται σε όλους τους τομείς της ζωής σας, έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στους στόχους και τα σχέδιά σας και πάνω από όλα διαθέτοντας τόλμη και φαντασία στις ερωτικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Μη χάνετε τον έλεγχο στην αγάπη, αν κάποιες εξελίξεις καθυστερούν να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Κυριακή, καλοί μου Δίδυμοι, είναι πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» της καρδιάς σας, σε θέματα που αφορούν κυρίως τον τομέα των προσωπικών και συναισθηματικών σας σχέσεων, ενώ οι πλανητικές όψεις των ημερών, δεν αποκλείεται να εντείνουν το κλίμα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, ως εκ τούτου, μην τραβάτε απότομα το σχοινί της ασυνεννοησίας και της αψιμαχίας, αλλά ρίξτε νερό στο κρασί σας, αποφεύγοντας μια σοβαρή, επικίνδυνη, οριστική, συναισθηματική ρήξη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα σήμερα φίλοι Καρκίνοι στο περιβάλλον που κινείστε, είναι πολύ πιθανόν να σας θυμίζει «βομβαρδισμένο τοπίο», γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στο να απελευθερωθείτε από οποιοδήποτε πρόσωπο ή κατάσταση εμποδίζει τα συναισθηματικά σας όνειρα να πάρουν σάρκα και οστά! Δείξτε προσοχή στην ερωτική σας σχέση, προτιμήστε την ασφάλεια μιας ζεστής, τρυφερής γωνιάς, παρά μια έξοδο που ίσως καιροφυλαχτούν ζήλειες και ίντριγκες. 

ΛΕΩΝ
Παρ’ ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι αρκετά ηλεκτρισμένη σήμερα, αγαπημένοι Λέοντες, από τις αστρολογικές αναταραχές των ημερών, οι δικές σας σκέψεις ταξιδεύουν περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μακρόπνοες συζητήσεις με αγαπημένους σας φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, που αφορούν προβλήματα που αντιμετωπίζει το πορτοφόλι και λιγότερο η καρδιά σας, κι αυτό λειτουργεί θεραπευτικά στην ηρεμία του δεσμού σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σας, καλοί μου Παρθένοι, και μια έκλειψη που φέρνει περιορισμούς στις αποφάσεις και τις εξελίξεις που έχετε δρομολογήσει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σας, ίσως σας κάνουν πολύ ευάλωτους σήμερα φίλοι μου, γι’ αυτό νιώθετε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να απομονωθείτε με τις σκέψεις και τις φιλοδοξίες σας, να αναλύσετε σπιθαμή προς σπιθαμή τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, με μοναδικό σκοπό και στόχο, να απαλύνετε τις αδυναμίες της σχέσης σας. 

ΖΥΓΟΣ
Αφροδίτη και Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, αγαπημένοι Ζυγοί, «ποιος την χάρη σας» για να βγείτε από το καβούκι σας και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται, για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και κυρίως να γλυκάνετε την ερωτική σας καθημερινότητα με την ομορφιά, τη γοητεία και τα πολύπλευρα ταλέντα σας, γιατί η ατμόσφαιρα μυρίζει έρωτα και ζεστασιά, γιατί η μοναξιά και η απόγνωση δίνουν τη θέση τους στα φλερτ και τις γνωριμίες, γιατί η καρδιά σας βρίσκει την αληθινή αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν κινηθείτε με επιπολαιότητα και απερισκεψία σήμερα, φίλοι μου Σκορπιοί, και όχι με θετική ενέργεια και στοχευμένες αποφάσεις, είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν εντάσεις και καβγάδες με τον οικογενειακό και το φιλικό σας περίγυρο. Περιορίστε τον παρορμητισμό, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας για ψύλλου πήδημα, μεταμορφώστε το περίεργο κλίμα με τη ζωντάνια, το κέφι σας για ζωή και κυρίως με τη φλογερή σας λίμπιντο, που είναι το δυνατό σας σημείο, για να σώσετε το δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μόνο σίγουρο, καλοί μου Τοξότες, είναι πως σήμερα αποκλείετε να πλήξετε, να αισθανθείτε μόνοι και να βρείτε ησυχία και ηρεμία στο περιβάλλον που κινείστε, κι αυτό γιατί αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι αναζητούν την παρέα σας, το ερωτικό σας ταίρι δεν κάνει βήμα χωρίς την ταξιδιάρικη αγκαλιά σας, οι δε σκέψεις που σας απασχολούν για τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας σας, δίνουν χώρο στην ανεμελιά, το κέφι και το χιούμορ σας, που είναι πηγές σωτηρίας στις παγίδες της συναισθηματικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στο Ζυγό, αγαπημένοι Αιγόκεροι, είναι βέβαιο πως σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε να αντισταθμίσετε τις έκρυθμες και βασανιστικές πλανητικές επιρροές των ημερών, να μη σκέφτεστε συνεχώς τις επαγγελματικές φροντίδες και τα επίπονα βάρη που έχετε αναλάβει, αλλά να το ρίξετε έξω βασισμένοι πάντα στα αισθήματα του ερωτικού σας συντρόφου, που απελευθερώνονται με ειλικρινή και σοβαρό τρόπο, και αποτελούν την ρεαλιστική πραγματικότητα που πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάντε λιγάκι υπομονή, φίλοι Υδροχόοι, να περάσει και ο Δίας στον Ζυγό, μετά την Αφροδίτη και την σημερινή Σελήνη και μην κλείνεστε σήμερα στον εαυτό σας και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, προτιμήστε να κάνετε έναν ανέμελο περίπατο με το ταίρι σας, κοινωνικοποιηθείτε, βρίσκοντας λύσεις στα συναισθηματικά ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας πίσω σας την ασάφεια και τη σύγχυση, που δεν επιτρέπουν στα ερωτικά όνειρα και τις επιθυμίες σας να πάρουν σάρκα και οστά.

ΙΧΘΥΣ
Να είσαστε προετοιμασμένοι για όλα σήμερα, καλοί μου Ιχθύες, για ένα μυστικό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να σας αλλάξει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, για καταστάσεις και γεγονότα που είναι στο παρασκήνιο και μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα, δίνοντας μια χαρούμενη νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σας. Ίσως να σας αποθαρρύνουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που συμβαίνουν στην σχέση σας, επιστρατεύστε την υπομονή σας και υποδεχτείτε σημαντικές αλλαγές.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου