14.9.16

Ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στη φυγή θα σας βρει η σημερινή μέρα καθώς αυτό που ουσιαστικά έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να βρεθείτε σε μία πιο χαλαρή κατάσταση και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Έχετε ανάγκη από μία σύντομη εκδρομή, από καταστάσεις πιο χαλαρωτικές και δεν επιθυμείτε τίποτα και κανείς να σας πιέσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταφέρετε αυτό, απλά η ανάγκη σας θα είναι αυτή. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας και σκοπεύετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας για αυτό το θέμα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ, θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με βραδινό ερωτικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, νέοι στόχοι θα ξεφυτρώσουν στο σκεπτικό σας, θα είναι ικανοί να σας αλλάξουν ριζικά τη ζωή. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και καταρτισμένα προσόντα. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε, στον εργασιακό σας χώρο θα λάβετε συγχαρητήρια που τα είχατε ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. Βγείτε συναισθηματικά από το καβούκι σας, εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό νέες ευκαιρίες και ένα τυχερό συμβάν θα σας φέρουν ευχάριστες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε το σθένος να διαγράψετε αποτυχίες, παρεξηγήσεις και αποκαρδιωτικά λόγια, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας. Ετοιμαστείτε για ψώνια και για αγορές οι τσέπες σας θα γεμίσουν. Το δωράκι που θα σας προσφέρει ένα πρόσωπο, σας συμβουλεύω να το εκτιμήσετε δεόντως, θα είναι πολύ παραπάνω από συμβολικό.

ΛΕΩΝ
Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες. Φεύγει από την σκέψη σας το άγχος και η πίεση που σας προκαλεί η αβεβαιότητα για μελλοντικά θέματα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ηρεμία. Πρόταση από άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ τα δεσμά της ρουτίνας, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα σας τοποθετήσει σε θέση ευνοϊκή, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας , θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις! 


ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η θερμή σας διάθεση θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος ,θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, η αινιγματική  του στάση θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές ή κοινωνικές. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει ένα χρηματικό πόσο που περιμένατε με άγχος και αγωνία και μάλιστα θα το αξιοποιήσετε με πολύ συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Θα σας παροτρύνω να  αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία, σε τυχαίο χώρο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει . Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, μην αφήστε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συγκαταβατική και οικεία θα είναι η στάση σας. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και ταυτόχρονα λύνεται μια διαφωνία που τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές. 

ΙΧΘΥΣ
Στο πλευρό σας θα σταθεί η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, τυχερά συμβάντα θα σας βγάλουν από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις πρόσωπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα ερωτικής σχέσης. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου