13.9.16

Ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα εσείς θα ορίσετε τις εξελίξεις φίλοι μου Κριοί, η κατεύθυνση που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας. Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε , ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην πέσετε σε σκληρές ή αθέμιτες πράξεις. Νευρική και εξουσιαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν οι κόντρες, το νου σας να μην χαλάσετε συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, θα βρείτε τη δύναμη να τραβήξετε ένα μεγάλο ‘χι’ σε ό,τι σας απογοήτευσε. Παίρνετε απόφαση να απαλλαγείτε από αποτυχημένες σχέσεις, θα διαγράψετε πρόσωπα, θα βγείτε από τη στασιμότητα. Σε αυτή την καθοριστική σας απόφαση θα σας βοηθήσει ένα γοητευτικό άτομο που θα αποτελέσει νέα γνωριμία και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη ζωή σας.  Η μεταξύ σας έλξη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για πιο στενές και προσωπικές επαφές, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να ανοιχτεί προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσιδίκων υποσχέσεων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα λείψουν οι διαφωνίες ίσως και οι απρόοπτες ρήξεις, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ανοίξει καινούργια επαγγελματική συνεργασία. 

ΛΕΩΝ
Ίσως κάποιοι εκνευρισμοί να σας ρίξουν τη διάθεση, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, θα σας κάνει ευέξαπτους, οξύθυμους, και αρκετά νευρικούς. Θα εμφανίσετε πείσμα και εμμονή γι αυτό θα υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε λεκτικές συγκρούσεις, αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά.  Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση που θα είναι δημιουργική και συμφέρουσα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν αιχμηρές κουβέρτες που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως ορμητικές, δεν θα λείψει η επιθετικότητα στη στάση σας, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές και νομικές συμφωνίες. 

ΖΥΓΟΣ
Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση ή μια διαφωνία πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε το ενδεχόμενο της οριστικής ρήξης, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες εκνευρισμού. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Σήμερα μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν οριστικό ξεκαθάρισμα γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδο.  Καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο,  η διάθεση σας θα είναι αρκετά κοινωνική, αξιοποιήστε την νέα γνωριμία που θα προκύψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα δεν θα είναι καλή μέρα για εποικοδομητικές επαφές. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να το αναβάλετε, η επικοινωνία σας δεν θα είναι ομαλή , αποφύγετε κλείσιμο συμφωνιών. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα λάβετε πρόταση για συνάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει κάπως δύσκολη την επικοινωνία σας με τους τρίτους. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει κάπως δύσκολη την επικοινωνία σας με τους τρίτους. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε ενέργειες ανατροπής.  Αποφύγετε την εμμονή στις πράξεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εκνευρισμού, σε οικονομικά θέματα καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον ερωτικό σας τομέα καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου