18.8.16

Energy Triathlon Tolo 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή του Energy Triathlon Tolo, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), την Energy Races, την εταιρεία CAREFULL, τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ & Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΕΥΡΟΣ», ανακοινώνει τη διεξαγωγή αγώνων Τριάθλου – Multisports με την ονομασία «Energy Triathlon Tolo», την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, ο οποίοι θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το  Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του “Nafplio Energy Triathlon” τον Ιούνιο του 2016, η καρδιά του Τριάθλου θα ξαναχτυπήσει δυνατά στην Αργολίδα, αυτή τη φορά σε Ολυμπιακή Απόσταση, σε μια Διοργάνωση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και της χώρας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα Τριάθλου Ολυμπιακής απόστασης που περιλαμβάνει 1.500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο, αλλά και στους παράλληλους αγώνες Super Sprint Triathlon, Kids Triathlon και Aquathlon. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα είναι στο πανέμορφο Τολό Αργολίδας, ενώ η διαδρομή της ποδηλασίας στη μεγάλη απόσταση θα συνδέσει ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας το Ναύπλιο!




Πιο αναλυτικά, στις 2 Οκτωβρίου στο Τολό θα διεξαχθούν οι αγώνες:

1) Olympic Triathlon (1.500μ κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και Olympic Triathlon Relay (Σκυταλοδρομία Τριάθλου, 2 ή 3 ατόμων).

2) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 2χλμ τρεξίματος)

3) Kids Triathlon (150μ κολύμβησης – 4χλμ ποδηλασίας – 1χλμ τρεξίματος)

4) Aquathlon (750μ κολύμβησης – 5χλμ τρεξίματος)


Το “Energy Triathlon Tolo” είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και περιλαμβάνει διαδρομές στην Κολύμβηση, την Ποδηλασία και το Τρέξιμο, χωρίς διακοπή. Οι λάτρεις του Τριάθλου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ολυμπιακή απόσταση στο πανέμορφο Τολό αλλά και εντός του Ιστορικού Ναυπλίου. Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio-Tolo/ μέχρι και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές γίνονται με έκπτωση 25% σε όλα τα αγωνίσματα.

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στο link:
http://www.energyraces.gr/?event=energy-triathlon-tolo-2016&event_date=2016-10-02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου