18.8.16

Ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα ενδεχομένως να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα της φιλίας. Ίσως επανεξετάσετε κάποιες φιλικές σχέσεις και να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Να βάλετε κάτω και να δείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρουν οι φιλίες σας και τι ακριβώς αποζητάτε εσείς από τα φιλικά σας άτομα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία αβέβαιη κατάσταση για εσάς τους αδέσμευτους που ενδεχομένως σας δημιουργεί ανασφάλεια. Θέλετε να ζήσετε κάτι ξεκάθαρο, να μην αμφιταλαντεύεστε στο αν σας θέλει ή όχι.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα σας δημιουργηθεί ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να ξέρετε που βαδίζετε, τι σας προσφέρει η εργασία σας και τι στόχους βάζετε σε αυτόν τον τομέα. Καλό θα είναι να μην πάρετε εν θερμώ αποφάσεις γιατί η κρίση σας δε θα σας βοηθήσει στο να επιλέξετε το σωστό. Το ίδιο μπερδεμένοι θα νιώθετε και σε αισθηματικό επίπεδο. Από τη μία θέλετε να επιλέξετε τη μοναξιά σας και να κάτσετε να σκεφτείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη από την άλλη θα θελήσετε να δείτε και το ταίρι σας προκειμένου να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η μέρα σας βρίσκει λίγο φορτισμένους συναισθηματικά κι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε είναι να καταφέρετε να δραπετεύσετε από όσα ζείτε και να μη σας πιέζει τίποτα. Διώξτε μακριά τις σκέψεις που κάνετε για το μέλλον σας, δεν ενδείκνυται η μέρα για στοχασμούς σχετικά με το που θέλετε να οδηγήσετε γενικότερα τη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε σήμερα το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι έτσι ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα σκέφτεστε τι θα γινόταν αν σε πολλές περιπτώσεις της ζωής σας. Αφήστε κατά μέρος τις υποθέσεις, δεχτείτε τις καταστάσεις που βιώνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας που δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξουν και μη μπλέκεστε με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε τι μπορεί να αλλάξει και να κινηθείτε τις επόμενες μέρες σε αυτή την κατεύθυνση. Μη σας απασχολούν όμως και αναλώνουν τις σκέψεις σας όσα δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να αλλάξουν. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει άνοιγμα συναισθηματικό για εσάς τους αδέσμευτους.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα έχετε την τάση να τελειώσετε ό,τι δε σας ευχαριστεί και ό,τι κρίνετε πως δε σας εκφράζει ή δεν έχει να σας προσφέρει απολύτως τίποτα. Αυτό θα ισχύσει σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα θελήσετε να δείτε πώς θα κυλήσει η επαγγελματική σας ζωή, αν σας ευχαριστεί η πορεία που έχει και γενικότερα οι απολαβές σας και όλα όσα βιώνετε. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα παράπονα που έχετε μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διάφορα γεγονότα και εξελίξεις φαίνεται να δρομολογούνται από σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Όλα κινούνται υπέρ σας κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε όσα θα γίνουν και θα σας ωφελήσουν. Στην αισθηματική σας ζωή προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας. Ίσως κινηθείτε με υπερβολή και αντιδράσει το ταίρι σας, ίσως να σας ζητήσει το λόγο για την λεκτική επιθετικότητα που θα διακρίνει. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα έχετε τον τρόπο να στείλετε τα σωστά μηνύματα προς την κατεύθυνση που θέλετε. 

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα είναι πάρα πολύ καλή για να ασχοληθείτε με τους στόχους, τα όνειρά σας και όλα όσα επιθυμείτε, όλα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Οι επιλογές σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αξιολογείτε όλα όσα έχετε επιλέξει ως τώρα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Στην αισθηματική σας ζωή προσπαθείτε εσείς οι αδέσμευτοι να προσελκύσετε ένα άτομο, το οποίο δείχνει να σας έλκει ερωτικά, αλλά χωρίς ωστόσο να δείξετε το παραμικρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας. Φροντίστε να κάνετε μία κουβέντα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις οικογενειακές σας σχέσεις. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σήμερα γιατί δε θα έχετε και πολύ διάθεση να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι επιζητάτε από τη σχέση σας την ασφάλεια και θέλετε το ταίρι σας να σας δείξει όλα όσα νιώθει για εσάς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε σήμερα στις πάσης φύσεως επικοινωνίες σας να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην έχετε αναίτια ξεσπάσματα. Θα νιώσετε ότι αδικείστε και αυτό ίσως να σας κάνει περισσότερο ευέξαπτους. Μην αφήσετε να επηρεάσει τίποτα την ψυχολογία σας. Η μέρα σας μπορεί να κυλήσει ήρεμα και δημιουργικά αρκεί εσείς να μην είστε εριστικοί με τους γύρω σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι είστε με το βλέμμα στραμμένο σε ένα πρόσωπο που τελευταία φαίνεται να σας αρέσει και να ενδιαφέρεστε έντονα για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας και η σωστότερη διαχείρισή τους. Δε νιώθετε καλά όταν δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικονομικής σας ζωής. Κάνετε έναν σωστότερο προϋπολογισμό και φροντίζετε ως τέλος του μήνα να τον τηρήσετε πιστά, έτσι ώστε να μην έχετε κανένα θέμα. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι ίσως να μην ξέρετε ακριβώς πώς νιώθει το ταίρι σας και να προσπαθήσετε με έμμεσο τρόπο να εκμαιεύσετε τα συναισθήματά του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σήμερα σας βοηθά για έναν μίνι απολογισμό των όσων έχουν γίνει, των όσων έχετε αποφασίσει και σχετίζονται με όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίζετε να νιώθετε εντάξει με τις επιλογές που σας ευχαριστούν, αλλά να ξεκαθαρίσετε και ποιες είναι αυτές που δε σας ικανοποιούν, έτσι ώστε να κάνετε κάτι για αυτό. Θέλετε να προχωρήσετε μόνο με άτομα που σας εκφράζουν, σας εκτιμούν και σας αποδέχονται για αυτό ακριβώς που είστε. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι επιζητάτε την επιβεβαίωση μέσα από κατακτήσεις που θα προκύψουν από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σας που σχετίζονται κυρίως με τις επαγγελματικές σας επιλογές. Φροντίστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που βιώνετε με ηρεμία και όχι με παρορμητικά και με υπερβολή. Στην αισθηματική σας ζωή φροντίστε να ακούσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας εσείς οι δεσμευμένοι γιατί τα μικροπαραπονάκια δε θα αργήσουν να εμφανιστούν. Ίσως το ταίρι σας να σας θέλει λίγο περισσότερο εκδηλωτικούς αυτό το διάστημα.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου