2.8.16

Χρυσό κα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βαγγέλης Πανόπουλος στο διεθνές τουρνουά Choy Lee Fut της Γερμανίας


Θριαμβευτής επέστρεψε από τη Γερμανία ο Βαγγέλης Πανόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε στο 1st German wushu stars international tournament που πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη.

Ο εκπαιδευτής από τη σχολή Choy Lee Fut Ναυπλίου κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες "Choyleefut γυμνά χέρια" και "Choyleefut κοντά όπλα" αντίστοιχα.
Αθλητές από 13 χώρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία άρτια διοργάνωση προσφέροντας θέαμα, αντάξιο του αθλήματος του wushu Kung Fu.

Ιδιαίτερη αναφορά αποτελεί ότι στο πρωτάθλημα βρίσκονταν αθλητές, διαιτητές αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Μέλος και αρχηγός της αποστολής της ελληνικής ομάδας ήταν ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής διαιτησίας κ. Μύρωνας Τορνεσάκης εκπροσωπώντας το κομμάτι της διαιτησίας.


Την ευθύνη της διοργάνωσης της είχε ο κ. Haojun Zhuo, του οποίου η φιλοξενία ήταν άψογη όλες τις ημέρες της διαμονής της ελληνικής ομάδας. Το πρωτάθλημα ήταν αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία wushu, ενώ τη διοργάνωση την είχε αναλάβει η Γερμανική ομοσπονδία wushu.

Το ελληνικό Choy Lee Fut τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν σε όλα τα μεγάλα, διεθνή και αναγνωρισμένα πρωταθλήματα στο εξωτερικό. Εκπροσωπήσεις αθλητών και κατακτήσεις διακρίσεων βάζουν το πήχη κάθε χρόνο όλο και υψηλότερα ώστε το ελληνικό Choy Lee Fut να αποτελέσει ένα γερό θεμέλιο στη γιγάντωση του wushu Kung Fu στην Ευρώπη.

Επόμενος σταθμός για τον εκπαιδευτή της σχολής του Ναυπλίου είναι πλέον το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Kung Fu που διεξάγεται τον ερχόμενο Μάρτιο στη Μόσχα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου