2.8.16

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” - Δωρεάν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς για γυναίκες με καρκίνο μαστού

H COCO-MAT συνεργάζεται με το Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. ) "Η Αλληλεγγύη" στα πλαίσια του Pillow Positive Project.

Η COCO-MAT από το 2012, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, στηρίζει τις γυναίκες οι οποίες έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση λόγω καρκίνου του μαστού.

Έως σήμερα έχουν βοηθηθεί πάνω από 5.500 γυναίκες, προσφέροντάς τους μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς.

Σήμερα, η COCO-MAT, ονομάζοντας την δράση της αυτή “The Pillow Positive project”, βοηθά ακόμα περισσότερες γυναίκες μέσα από διάφορες δράσεις και συνεργασίες με ογκολογικά νοσοκομεία και ιδιωτικούς γιατρούς, αποσκοπώντας σε ένα παγκόσμιο κίνημα στήριξης.

Το μαξιλαράκι pillow positive είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού.

Μαξιλαράκια καρδιάς δίνονται σε γυναίκες στο πρώτο κιόλας μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας άμεσα στην ταχύτερη ανάρρωσή τους.

Είναι φτιαγμένο από 100% βαμβακερή θήκη εξασφαλίζοντας απαλή επαφή με το δέρμα, ενώ το γέμισμά του από πλενόμενο αγνό παρθένο μαλλί διασφαλίζει την απαιτουμένη υγιεινή.

Λίγα λόγια για την COCO-MAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στην παραγωγή φυσικών στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Η εταιρεία είναι γνωστή για τη χρήση αποκλειστικά φυσικών υλικών και φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) "Η Αλληλεγγύη"

Η ζωή είναι ωραία, αλλά κάποιες φορές σου δείχνει και το άσχημο πρόσωπό της. Είναι τότε που νιώθεις τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου, που νιώθεις αδύναμος για όλα και θέλεις να πιαστείς από κάπου για να μην καταρρεύσεις. Τότε ψάχνεις τους ΔΙΚΟΥΣ σου ανθρώπους, τους φίλους, αλλά και άλλους, που έχουν τη διάθεση αλλά και τον τρόπο να σε στηρίξουν. Μια τέτοια στιγμή “γέννησε" το σύλλογο "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", τον Ιούλιο του 1993. Από τότε έχει διανύσει πολύ δρόμο, δημιουργικό και συνεχίζει, ενάντια στις δυσκολίες και αντιξοότητες, να παλεύει για καλύτερες συνθήκες πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης. Είναι πιστοποιημένος σύλλογος από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την κοινωνική του προσφορά και δράση.
Διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις, για ενημέρωση των πολιτών, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και πραγματοποιούνται, κατά καιρούς, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
Σήμερα έχει 450 φίλους-μέλη και 257 ασθενείς-μέλη.
Είναι μέλος της ΕΛΛ.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου) και της ECPC (Ευρωπαϊκή Συμμαχία Ασθενών με Καρκίνο).

Τα μαξιλαράκια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα γραφεία του συλλόγου, Γούναρη 47-Άργος.

Πληροφορίες στα τηλ. 2751068858 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 6-8μ.μ.) & 6944219646.

Ευχαριστούμε το κατάστημα COCO-MAT Άργους για την άψογη συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου