11.7.16

Ζώδια σήμερα 11 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ 
Οι υποχρεώσεις σας σήμερα θα είναι αυξημένες και η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θα θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Μετρήστε τα συν και τα πλην πριν κατασταλάξετε σε μία απόφαση. Θα είστε λίγο απότομοι στη συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους που είναι κοντά σας, γιατί θα είστε νευρικοί. Στα αισθηματικά σας προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, προκειμένου να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Η μέρα είναι καλή για ανταλλαγή συναισθημάτων και σας βάζει στη διαδικασία να γίνετε πιο εξωστρεφείς. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σήμερα είναι πολύ καλή για εσάς, καθώς θα ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας κάνει χαρούμενους. Αυτό μπορεί να είναι μία βόλτα με τους αγαπημένους σας φίλους, η ενασχόλησή σας με ένα νέο χόμπι ή να καταπιαστείτε με δραστηριότητες, που σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν. Προσπαθήστε σήμερα όσο μπορείτε να είστε δεκτικοί απέναντι στο σύντροφό σας, κάτι προσπαθεί να σας πει, ίσως να έχει κάποια παράπονα από εσάς. Ακούστε όλα όσα έχει να σας αναφέρει και πείτε κι εσείς από την πλευρά σας τα επιχειρήματά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα είστε αρκετά σκεπτικοί και θα προσπαθήσετε να κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό για κάποιες επιλογές του παρελθόντος. Θέλετε να σκεφτείτε, έτσι ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να νιώσετε απαλλαγμένοι από λάθη του παρελθόντος, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή έχετε την ανάγκη να γνωρίσετε ένα νέο άτομο και να εμπλακείτε σε μία νέα ερωτική κατάσταση που θα σας ανανεώσει. Για να συμβεί αυτό, καλό θα είναι να βγείτε έξω και να έχετε κοινωνικές συναναστροφές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη, σήμερα θα είστε ιδιαίτερα πρακτικοί και θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Έχετε τη δέουσα αυτοπεποίθηση σήμερα, προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα μαχητικά για εσάς, καθώς θα είστε αρκετά οργανωτικοί. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά. Ο ρομαντισμός θα επικρατήσει στη σχέση σας και οι στιγμές που θα ζήσετε, θα είναι κάτι παραπάνω από υπέροχες.

ΛΕΩΝ
Σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Μη δώσετε λαβές για σχόλια και φροντίστε στις συζητήσεις μεταξύ σας να είστε κατά κάποιο τρόπο υποχωρητικοί. Και στα αισθηματικά σας ενδεχομένως να προκύψει μία μικρή ένταση και να νιώσετε πως η επικοινωνία με το ταίρι σας δεν είναι τόσο καλή. Ίσως να νιώσετε ότι δε σας καταλαβαίνει σε όσα λέτε και κυρίως στις προσδοκίες που έχετε από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, βιώνετε σήμερα ανανεωτικές καταστάσεις στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη σήμερα, για εσάς η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερο δυναμισμό. Θα παρατηρήσετε μία πρόοδο σε θέματα που από καιρό τώρα ήταν κατά κάποιο τρόπο στάσιμα και αυτό σας δημιουργούσε έναν εκνευρισμό. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όμως σήμερα στη διαχείριση των χρημάτων σας και γενικότερα των εξόδων σας. Ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού αν δεν περιορίσετε την τάση σας για σπατάλες και περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σας η μέρα θα έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα, είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα στο σκεπτικό σας, θα χαρακτηριστεί άστατη η συμπεριφορά σας. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, ωστόσο αν επιλέξετε να μείνετε κοντά σε ερωτικά πρόσωπα που γνωρίζουν το χαρακτήρα σας, τότε τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν πρόκειται να προκύψει. Πρώην ταίρι σας θα νιώσει την ανάγκη να σας μιλήσει, θα σας πλησιάσει με ευχάριστη πρόταση, προσπαθώντας να λύσει παρεξηγήσεις και να αποσύρει τις αρνητικές εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για ένα δυναμικό ξεκίνημα εβδομάδας σε επαγγελματικό επίπεδο. Κυνηγάτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τα καταφέρνετε. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες σήμερα και θα προσπαθήσετε να δουλέψετε αν χρειαστεί και παραπάνω, προκειμένου να ανταπεξέλθετε. Στα ερωτικά σας είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, φροντίζετε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις απέναντι στο ταίρι σας και αυτό σας κάνει πολύ χαρούμενους και ρομαντικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με διάθεση να έρθετε κοντά στα φιλικά σας άτομα σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Είστε κοινωνικοί, φροντίζετε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό προκειμένου να προλάβετε τα πάντα και να εξασφαλίσετε χρόνο για τους αγαπημένους σας φίλους. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη ίσως προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας και να ρωτήσετε αν έχει κάποιο παράπονο από τη γενικότερη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το περιβάλλον γενικότερα στα επαγγελματικά σας θα είναι σήμερα απέναντί σας πολύ απαιτητικό κι αυτό ίσως σας πιέσει περισσότερο. Μπορείτε να εκφραστείτε, αλλά καλό θα είναι να προσέξετε μην παρεξηγηθούν τα λόγια σας και οι προθέσεις σας. Είστε σε μία κατάσταση που δε θέλετε να σας πηγαίνουν κόντρα και επιθυμείτε περισσότερους συμμάχους δίπλα σας. Στα αισθηματικά σας η μέρα φέρνει κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας και μην πείτε πράγματα, για τα οποία μπορεί να μετανιώσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το βλέμμα στραμμένο σε χαλαρωτικές καταστάσεις σας βρίσκει η σημερινή μέρα. Αν και Δευτέρα, εσείς μετράτε τις μέρες προκειμένου να βρεθείτε σε διακοπές για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Νιώθετε κάπως κουρασμένοι και έχετε ανάγκη από μία απόδραση, από ένα σύντομο ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Η διάθεσή σας σήμερα στα ερωτικά σας για εσάς τους δεσμευμένους, θα είναι περισσότερο διερευνητική. Θέλετε να δείτε τι στάση θα κρατήσει σε κάποια θέματα το ταίρι σας και πώς μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή σε όσα σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα σήμερα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, καθώς υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να μπουν σε μία σειρά. Σήμερα θα κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με τα ερωτικά σας και τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν. Το μυαλό σας θα είναι σε μία παλιότερη σχέση και θα θελήσετε να δείτε τι είχε πάει λάθος και τι μπορείτε να κάνετε για να είστε ξανά μαζί. Οι δεσμευμένοι σήμερα αποζητάτε από την ερωτική σας σχέση περισσότερη ασφάλεια, αλλά και περισσότερη κατανόηση. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου