9.1.17

Από την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ", πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας.

Με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ο σύλλογος διοργάνωσε μουσική βραδιά με τον Γιάννη Νανόπουλο, ο οποίος με την κιθάρα του και τις πολύ ωραίες επιλογές των τραγουδιών, μας κράτησε συντροφιά για πάνω από δύο ώρες!

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και το πολύ κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και πιστεύουμε πως ανταμείφθηκε με την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, τόσο με τη μουσική, όσο και με την πολύ καλή διάθεση των παρευρισκόμενων, αλλά και το ζεστό κρασί που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου...

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων της περιοχής μας!

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γιάννη Νανόπουλο, που δέχτηκε την πρόσκλησή μας και έκανε τη χθεσινή βραδιά τόσο ζεστή, κάνοντάς μας μια μεγάλη παρέα, τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια!

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου