25.9.16

Με επιτυχία η ποδηλατική περιήγηση για τον εορτασμό της "Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο" στο Ναύπλιο


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η περιήγηση με ποδήλατα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο πλαίσιο του εορτασμού της "Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο"

Η δράση υλοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 με εκκίνηση την πλατεία Τριών Ναυάρχων. Στην περιήγηση συμμετείχε το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και μέλη των ποδηλατικών Συλλόγων της περιοχής.

Η περιήγηση ακολούθησε τις οδούς Αμαλίας - Όθωνος, Δημ. Υψηλάντου, Μπουμπουλίνας, Φαρμακοπουλών, Σταϊκοπούλου, Θ. Κωστούρου μέχρι το πάρκινγκ του Ξενία. Κατά την επιστροφή ακολούθησε τις οδούς Σταϊκοπούλου, Ναό Αγίου Σπυρίδωνα και μέσω της Παπανικολάου κατέληξε στην πύλη της Ξηράς.

Η περιήγηση απευθυνόταν στους μαθητές/-τριες, στους γονείς και στους καθηγητές τους και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του Τμήματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου. Επίσης παρούσα ήταν η Τροχαία Ναυπλίου, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες.ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου