25.9.16

Ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις από την Αφροδίτη Φωκά


ΚΡΙΟΣ 
Καλό φαγητό, υπέροχη παρέα και ζωντάνια, είναι το σύνθημα της ημέρας για σας, φίλοι μου Κριοί, με την Σελήνη από τον Λέοντα να σας γνέφει θετικά για να προγραμματίσετε μια έξοδο με την παρέα που επιθυμείτε, για να εκπλήξετε τον ερωτικό σας σύντροφο με μια φλογερή πρόταση, ακόμα και για να μονομαχήσετε στον βωμό του έρωτα και να ξανακερδίσετε τη χαμένη σας παιδικότητα και την ανεμελιά σας. Μην φοβάστε άδικα και μην αγωνιάτε για τη σταθερότητα του δεσμού σας, μια μπόρα ήταν και πέρασε. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εξοικονομείστε χρόνο για να ξεκουραστείτε σήμερα, αγαπημένοι Ταύροι, χρειάζεται να προσέξτε τον εαυτό σας, την ψυχική σας ισορροπία και τις ανάγκες σας, μην αναλώνεστε σε συζητήσεις δίχως ουσία με τον ερωτικό σας σύντροφο, επικεντρωθείτε στα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας, αγνοήστε ενοχλητικές κουβέντες με κοντινά σας πρόσωπα που ίσως φέρουν πρόσκαιρες εντάσεις. Επουλώστε τα συναισθηματικά σας τραύματα, κλείστε για πάντα τους διαδρόμους με το αμφίρροπο και δύσβατο παρελθόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε τη διάθεση σήμερα να κάνετε μια βόλτα, να συναντήσετε φίλους, να συζητήσετε τα προβλήματα της δουλειάς σας και να βρείτε λύσεις μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλοί μου Δίδυμοι. Ευχαριστηθείτε τις απλές και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα παράπονα και τις αμφιβολίες σας με υπομονετικό και όχι εγωιστικό τρόπο, ίσως το αποτέλεσμα σας εκπλήξει ευχάριστα και σας ανταμείψει με μια υπόσχεση ζωής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ ευνοϊκή η σημερινή μέρα, καλοί μου Καρκίνοι, για να ισορροπήσετε το χώρο και το χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά σας, στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Σκεφτείτε πως οι αγαπημένοι σας φίλοι και ο ερωτικός σας σύντροφος, έχουν ανάγκη από την παρουσία και τη ζεστασιά σας, ξεχάστε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας και ανασυγκροτείστε το δεσμό σας με καινούριες, πρωτότυπες ιδέες, με πρωτόγνωρους τρόπους αισθησιακής προσέγγισης. 

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπημένοι μου Λέοντες, και οι πλανήτες παρακινούν την παιχνιδιάρικη και ξέγνοιαστη διάθεσή σας, γιατί οι φίλοι, η οικογένεια και κυρίως ο ερωτικός σας σύντροφος συμβιβάζονται με τις προτιμήσεις και τις νουθεσίες σας, ακολουθούν πιστά τις επιθυμίες σας, ικανοποιώντας τα θέλω και τις ανάγκες σας. Μη φανείτε αχάριστοι, ανταποδώστε το ευτυχισμένο και χαρούμενο κλίμα με το δυναμισμό, την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση στα αμέτρητα ταλέντα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην κάνετε μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς και συζητήσεις για το απώτερο μέλλον σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις κοντινές σας επιδιώξεις και τα πλάνα σας, θυμηθείτε πως έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες και διλήμματα και έχετε βγει αλώβητοι μέσα από τις φουρτούνες. Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Σκορπιού κι αυτό το πλανητικό γεγονός ενεργοποιεί δυναμικά το συναισθηματικό σας ταμπεραμέντο, για να γνωρίσετε την αληθινή πλευρά του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Υπευθυνότητα, ήρεμη επιμονή και ψυχραιμία, είναι το τρίπτυχο των συναισθημάτων που χρειάζεται να ενεργοποιήσετε σήμερα, αγαπημένοι Ζυγοί, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, για να αποκτήσετε την ελευθερία κινήσεων που αναζητάτε, για να εκφράσετε με άνεση και σοβαρότητα στον ερωτικό σας σύντροφο τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες, για να πάψετε να βλέπετε τα πράγματα και τις εξελίξεις στη σχέση σας με αρνητικό πρόσημο, για να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι απαραίτητο να συναναστρέφεστε με πρόσωπα που επιβουλεύονται τη δουλειά σας και την προσωπική σας ευτυχία, μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσετε προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, καλοί μου Σκορπιοί, οργανώστε το δικό σας πρόγραμμα, δρομολογείστε με επιτυχία τα επόμενα βήματα στο δεσμό σας, κάντε ένα μικρό αλλά σημαντικό δώρο στο ταίρι σας, δείξτε τα αισθήματά σας στο περιβάλλον που ευχαριστεί την καρδιά σας και ικανοποιεί την ψυχική σας γαλήνη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και αισιόδοξοι σήμερα, φίλοι Τοξότες, αν και δεν είναι μια μέρα με έντονη δράση, ωστόσο αφεθείτε στις ιδέες και τις επιθυμίες των προσφιλών σας ατόμων και του ερωτικού σας συντρόφου, χαλαρώστε, ηρεμήστε και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, μην εγκλωβίζεστε μόνο στο οικονομικό κομμάτι της ζωής σας, αλλά εκτονώστε τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητά σας στα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, έχοντας αισιοδοξία και πίστη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, σήμερα ανοίγονται νέοι ορίζοντες στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις, η πολύ καλύτερη συνεννόηση, η επικοινωνία και η κατανόηση με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που αγαπάτε, ενθαρρύνουν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας για το μέλλον, ικανοποιούν τις συναισθηματικές ανάγκες και τα θέλω σας, ενώ η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας προκαλεί να ζήσετε την σεξουαλική απόλυτη έξαρση με το ταίρι σας, χωρίς να φοβάστε καθόλου τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περιορίστε για λίγο τη σπατάλη και τα αδικαιολόγητα έξοδα που κάνετε, αγαπημένοι μου Υδροχόοι, αποκτήστε τα απαραίτητα και μην προκαλείτε τα αγαπημένα πρόσωπα και το σύντροφό σας, ζητώντας περισσότερη φροντίδα και κατανόηση από αυτήν που σας δίνουν. Πάρτε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία στη σχέση σας, εκπλήσσοντας το ταίρι σας με την εξυπνάδα και το φλογερό σας ταμπεραμέντο, μην αναλώνεστε σε μικρολεπτομέρειες και μικρολάθη που αποδυναμώνουν την ενότητα του δεσμού σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως περιμένετε με αγωνία το πράσινο φως για ένα επαγγελματικό σας όνειρο που καθυστερεί, μπορεί να προσδοκάτε την επανασύνδεση με το πρόσωπο που αγαπάτε και έχει ήδη αργήσει, πιθανόν το άγχος σας για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής να σας απαγορεύει να σκεφτείτε με ηρεμία και νηφαλιότητα σήμερα, φίλοι Ιχθύες, γι’ αυτό χρειάζεται απαραίτητα να επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό σας, να δείξετε υπομονετική στάση και όλα τώρα μπορούν να αρχίσουν από την αρχή. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου