9.1.17

Ζώδια σήμερα 09 Ιανουάριου 2017 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Απελευθερωθείτε από τις εντάσεις και τις εκρήξεις σήμερα, φίλοι Κριοί, που επηρεάζουν αρνητικά τη δουλειά και τους προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ζεστασιά και ανεκτικότητα στους οικείους σας και το ταίρι σας, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στα διλήμματα και τις αμφιβολίες του άλλου σας μισού. Απελευθερώστε τα γενναιόδωρα και πλούσια αισθήματά σας στη σχέση σας, αφιερώστε χρόνο στα μικροζητήματα της υγείας που σας ταλαιπωρούν, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλη προσοχή σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, στις κενές υποσχέσεις, στις υπερβολικά φιλόδοξες ιδέες σας και στο φόρτο εργασίας που έχετε επωμιστεί. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι πιθανόν να σας κάνει έντονα κτητικούς και απόλυτους με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Μη ζητάτε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, γιατί θα κλονιστούν σοβαρά οι ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή, σιγουρευτείτε για τα αισθήματα του συντρόφου σας δίνοντας και παίρνοντας ζεστασιά και τρυφερότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, και οι καινούριες ιδέες, τα νέα ξεκινήματα και οι επαγγελματικές ευκαιρίες πληθαίνουν γύρω σας. Αφοσιωθείτε στα θέματα καριέρας που σας απασχολούν, πάρτε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, με γνώμονα τη λογική και την επικοινωνιακή σας ευλυγισία. Οι ευχές σας υλοποιούνται, οι συναισθηματικές σας επιθυμίες για τον ερωτικό σύντροφο παίρνουν σάρκα και οστά, η ευτυχία και η χαρά βρίσκονται πολύ κοντά στο δεσμό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την ορθόδρομη παρουσία του Ερμή απέναντι σας, φίλοι Καρκίνοι, ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις προτροπές κοντινών προσώπων και συναδέλφων για το καλό σας, συζητήστε τις ιδέες και τους στόχους σας με ανώτερα άτομα και κερδίστε την εύνοια και τη συμπαράσταση στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Μια χαρισματική παρουσία για τους αδέσμευτους φίλους, είναι πιθανόν να σας παρακινήσει σε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, οι ζευγαρωμένοι απολαύστε τη ζεστασιά της σχέσης σας. 

ΛΕΩΝ
Ακολουθείστε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, το δρόμο του πεπρωμένου σας, πιστέψτε πως μπορείτε να φέρετε τα πάνω κάτω στις υποθέσεις και τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, για να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλατε. Μπροστά σας ξεδιπλώνονται θαυμάσιες και εξαιρετικές προοπτικές και στη συναισθηματική σας ζωή, ένα καινούριο ειδύλλιο μαγνητίζει τον ερωτισμό σας, ευχάριστες εξελίξεις στο δεσμό σας απολαμβάνετε οι ζευγαρωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως χρειάζεται να θυσιάσετε κάτι πολύτιμο σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, για να κερδίσετε κάτι ακόμα πιο σημαντικό για εσάς. Πιθανόν οι αργοί και νωχελικοί ρυθμοί στις προσδοκίες σας να λειτουργούν αντίστροφα και βασανιστικά, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή και να είσαστε βέβαιοι πως οι όροι σύντομα θα αντιστραφούν. Οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τους άλλους πλανήτες δίνουν την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε τις παρεξηγήσεις στη σχέση σας, συντροφεύοντας το ταίρι σας με απόλυτη τρυφερότητα.

ΖΥΓΟΣ
Σχεδιάστε τα επαγγελματικά σας οράματα και τους μελλοντικούς προσωπικούς και κοινωνικούς σας στόχους σήμερα, φίλοι Ζυγοί, έχοντας επίγνωση των ταλέντων και της ικανότητάς σας. Μαγνητίστε ένα νέο φλερτ τονίζοντας την εσωτερική ορμητικότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας, ενώ οι ζευγαρωμένοι αναθερμάνατε τη σχέση σας με ζωντάνια και κέφι, μην αφήνετε την συνήθεια και την πλήξη να δημιουργούν επικίνδυνα ρήγματα στο δεσμό σας, ένας κοντινός περίπατος δίνει χρώμα στην γκρίζα ατμόσφαιρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χαλαρώστε αρκετά σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, αποκτήστε και πάλι με ήπιο τρόπο τα ηνία της επαγγελματικής, προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, κατακτήστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον ερωτικό σύντροφο με το πλατύ χαμόγελο και την ειλικρινή σας ματιά, μην εμπλέκεστε σε καβγάδες και αψιμαχίες για να δρέψετε τους καρπούς που δικαιούστε. Είναι μια αισθησιακή μέρα η σημερινή για το δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε τη φλογερή σας λίμπιντο για να μαγνητίσετε το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο, φίλοι Τοξότες, και είναι βέβαιο πως οι συναντήσεις, οι συμφωνίες και τα βραχυπρόθεσμα, μελλοντικά σας σχέδια τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε νέα ευκαιρία οι αδέσμευτοι για να γνωρίσετε την ιδανική σχέση μέσα από ένα ζεστό φλερτ, ενώ όσοι από σας είστε σε σχέση, μεταμορφώστε την ανία και την πλήξη του δεσμού σας σε πληθωρικές, δημιουργικές και συναρπαστικές, αισθησιακές στιγμές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πλανητικοί συνδυασμοί που επηρεάζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Αιγόκεροι, σας φέρνουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και μια συναισθηματική ή προσωπική, καινούρια γνωριμία, που ίσως σημαίνει πολλά για το μέλλον σας. Η ερωτική ζωή των ζευγαρωμένων ανθίζει, η ισορροπία και η αρμονία επανέρχονται με σταθερούς ρυθμούς στο δεσμό σας, οι αγωνίες και οι ανησυχίες σας δίνουν τη θέση τους στην ψυχραιμία και τη συντροφικότητα με το ταίρι που αγαπάτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν προβλέπονται σημαντικές και ουσιαστικές ανατροπές στα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, πολύ περισσότερο δεν διαφαίνονται φοβερές και ξαφνικές αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή και τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Η ατμόσφαιρα στο δεσμό σας ηλεκτρίζεται από τρυφερότητα και ζεστασιά, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης στα όνειρα που κάνετε για το μέλλον, μην είστε δύσπιστοι με το ταίρι σας, αλλά ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ακόμα κι αν εμφανιστεί μπροστά σας σήμερα η μεγαλύτερη και ευτυχέστερη συγκυρία για να επιλύσετε τα προσωπικά και εργασιακά ζητήματα που σας προβληματίζουν, αγαπητοί Ιχθύες, είναι προτιμότερο να μη λειτουργήσετε βιαστικά και παρορμητικά, αλλά να ξανασκεφτείτε τις απτές επιθυμίες και τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν στη συναισθηματική σας ζωή με τον ερωτικό σας σύντροφο, χρειάζονται ένα φίλτρο προστασίας από κακόβουλα σχόλια και ανούσια μπερδέματα.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου