8.12.16

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κ.Α.Π.Η


Προσεγγίζοντας τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, τα μέλη του Κ.ΑΠ.Η. Άργους, Ν. Κίου και Κουτσοποδίου, αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 θα επισκεφθούν το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Αρχαία Κόρινθο, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Ν.Π. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» κου Ι. Νώτη και της υπευθύνου του Κ.Α.Π.Η. κας Μ. Μέρη.
            Θα συγκεντρωθούν είδη διατροφής και θα προσφερθούν στα παιδιά.
            Το μήνυμα που δίνουν απλό και φωτεινό. Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά, ένα χαμόγελο κοστίζει πολύ λίγο, αξίζει όμως όσο ένας θησαυρός.

            Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες – εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, στις 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους – Μυκηνών στην οποία θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.
            Επίκαιροι ύμνοι και κάλαντα θα ακουσθούν από τη Χορωδία του παρ. Λυκείου Ελληνίδων Άργους υπό την διεύθυνση του κου Ιωάννη Χαβιαρλή.

Επίσης η Ομάδα Αγάπης – Αλληλεγγύης των μελών του Κ.Α.Π.Η. θα επισκεφθεί τους τροφίμους του Γηροκομείου, να ψάλει τα κάλαντα και να ανταλλάξει ευχές. Το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και στο Νοσοκομείο Άργους.

Όπως πάντα οι Ηλικιωμένοι με την ενεργό δράση τους, και τις δραστηριότητές τους αποδεικνύουν πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευαισθησία και άπλετη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου