8.12.16

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Παιδικής & Νεανικής Βιβλιοθήκης, Σάββατο 10/12, Άργος


Η Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΑΜ, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια ξεχωριστή παράδοση και έναν θεσμό, τον οποίο, όλοι έχουμε αγκαλιάσει με πολύ θέρμη: το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της. 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016
11.00 το πρωί

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, με συνεργάτες τη λάμψη των Χριστουγέννων και όλα τα παιδιά, φίλους της βιβλιοθήκης, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μαζί μία ζεστή και όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, βάζοντας ο καθένας τη δικιά του πινελιά!

Τα παιδιά, με πολλή αγάπη και μεράκι, θα κληθούν να φτιάξουν όμορφα στολίδια για το δέντρο, χριστουγεννιάτικα ημερολόγια και θα ετοιμάσουν το γράμμα που θα στείλουν στον Αϊ-Βασίλη. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αφήγηση ενός Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με τίτλο: «Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη», της Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη. 

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Μετεκπαιδεύτηκε στο διετές Τμήμα Επιστημών Αγωγής στην Προσχολική Εκπαίδευση. Έχει πτυχίο Τ.Π.Ε υπολογιστών, β' επιπέδου και πτυχίο Γαλλικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Εργάστηκε σαν νηπιαγωγός στην Δημόσια Εκπαίδευση και υπήρξε υπεύθυνη Παιδαγωγικής Ομάδας Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Από το 2000 έχουν κυκλοφορήσει σαράντα βιβλία της για παιδιά και εφήβους. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Unesco - Τμήμα Πειραιώς και Νήσων και από το Δήμο Σπετσών, για τη συγγραφική της δράση. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Σας περιμένουμε όλους! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης
Ελένη  Σιδέρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου