20.12.16

Ο καιρός σήμερα


Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα δυτικά και νότια καθώς και στη Θράκη και το Αιγαίο, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αργά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης στον Έβρο και στα ορεινά της Μαγνησίας. Τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς Κελσίου, στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 10, στην Κεντρική Ελλάδα από -4 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από -1 έως 11 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 2 έως 13 βαθμούς, αλλά τοπικά στην Κρήτη και τη Ρόδο οι μέγιστες θα φθάσουν στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι μέχρι το βράδυ στα βόρεια πελάγη σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα νότια πελάγη σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου