9.12.16

Αγαπώ τη ζωή!


Το "Αγαπώ τη ζωή" θα είναι μαζί σας και τις γιορτές και σας προσκαλεί να ενισχύετε καθημερινά με τρόφιμα, ρούχα κλπ. τον Τοίχο της Καλοσύνης στη Νέα Κίο (στον εξωτερικό τοίχο του ΚΕΠ) για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά και την συμπαράστασή μας!



Το "Αγαπώ τη ζωή" αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και προσπαθεί να ενισχύσει το έργο αυτών που εθελοντικά προσφέρουν το περίσευμα, το υστέρημα ή την προσωπική τους εργασία προς όφελος των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας! 

To "Αγαπώ τη ζωή" είναι στο πλευρό αυτών που κινδυνεύουν λόγω κακής οικονομικής κατάστασης να μείνουν χωρίς ρεύμα μέσα στο καταχείμωνο και ζητά την υποστήριξη όλων των Κιωτών και όχι μόνο! 




Το "Αγαπώ τη ζωή" αγαπά και τα ζώα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο γι' αυτά... Σας προσκαλεί λοιπόν να ενισχύσετε και τον κουμπαρά των αδέσποτων αγοράζοντας δωράκια από το μικρό παζάρι που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη, με σκοπό την αγορά τροφών, τον εμβολιασμό και την στείρωση των θηλυκών ζώων με σκοπό την σταδιακή μείωση του πληθυσμού τους.



Το "Αγαπώ τη ζωή" εύχεται 
αυτά τα Χριστούγεννα 
να είναι ζεστά, όμορφα 
και "ανθρώπινα" για όλους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου