9.12.16

Ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Δία χαρίζοντας σου ευστροφία και γρήγορη δράση σε θέματα καθημερινότητας. Οι γύρω σου σε συμβουλεύονται και νιώθουν ότι μπορείς να λύσεις τα θέματα τους. Κάνεις έξυπνες κινήσεις στα επαγγελματικά που θα σου αποδώσουν αργότερα στο μέλλον. Συναισθηματικά έχεις αυτοπεποίθηση και μπορεί να ελκύεις άτομα βαθιά φιλοσοφημένα ή άτομα που μπορείς να μάθεις από αυτά. Αν είσαι σε σχέση υπάρχει αμεσότητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις  στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν καθώς και πολλά μέτωπα που είναι ανοιχτά. Παράλληλα έχεις περίεργη διάθεση, δεν έχεις όρεξη για κοινωνικότητες και συζητήσεις. Σήμερα προτιμάς τη μοναξιά από την παρέα. Είναι καλό εφόσον κάτσεις και κάνεις έναν απολογισμό και δεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις και πως. Συγκεντρώσου στα θετικά που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα για να πάρεις κουράγιο να συνεχίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει γενναιόδωρο και προστατευτικό προς τους ανθρώπους που αγαπάς. Δίνεις την βοήθειά σου όπου την χρειάζονται.  Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τρέξουν σήμερα σε εσένα για μια σου συμβουλή σε κάποια προσωπική τους υπόθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις θα έλεγα κουρασμένος και απογοητευμένος. Αναζητάς κάτι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την τύχη σου ξεκινώντας από την διάθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχεις λίγο εκνευρισμό που προέρχεται και από κούραση πολλών υποχρεώσεων. Έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές τον τελευταίο καιρό που σου τρώνε όλη την ενέργεια. Βαλε ένα πρόγραμμα για να τα καταφέρεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό να αφήνεις τους δικούς σου ανθρώπους έξω από τη ζωή σου όταν δε νιώθεις καλά και να τους μιλάς απότομα.  Συναισθηματικά νιώθεις κι εκεί το ανικανοποίητο. Δεν ξέρεις τι θέλεις και ψάχνεις ευκαιρίες για διενέξεις. Βγες έξω με φίλους η αγαπημένους για ένα χαλαρό ποτό και θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεσή σου. 

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σε γεμίζει θέληση να τελειοποιήσεις ένα έργο που έχεις ξεκινήσει καιρό. Σκέφτεσαι νέες δραστικές μεθόδους για την επίτευξη του σχεδίου σου. Δεν υπάρχουν εμπόδια και η καλή σου τύχη σε βοηθάει. Συναισθηματικά οι απαιτήσεις σου πλέον είναι πολύ υψηλές. Ψάχνεις ένα άτομο που θα μπορείς να το θαυμάζεις  και να επικοινωνείς άριστα μαζί του. Αν το έχεις βρει κάνεις κινήσεις για να το κατακτήσεις, αν όχι δεν ικανοποιείσαι με  κάτι λιγότερο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ήλιο έχεις όρεξη να τελειοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Ρίχνεσαι με τα μούτρα κυριολεκτικά στη δουλειά. Σε έχει καταβάλει μια περίεργη μανία να τα τελειώσεις όλα σήμερα ώστε να σου φύγει  το περιττό άγχος. Εγώ θα έλεγα, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το. Κάνε ότι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν αυτά που είχαν μείνει πίσω. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε ταλαιπωρεί. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις θα σου έλεγα να απομακρυνθείς μέχρι να αποφασίσεις. 

ΖΥΓΟΣ
Η ειλικρίνεια σου σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες αφού χωρίς να διστάζεις θα έχεις την τάση να σερβίρεις σε όποιον έχεις μπροστά σου ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις κάτι. Διάλεξε τον πιο αναίμακτο για να αποφύγεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Όσον αφορά  τα συναισθηματικά υπάρχουν άνθρωποι που έλκονται από την παρουσία σου και αναζητούν τη συντροφιά σου. Επειδή η διάθεσή σου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σήμερα  θα έλεγα να μην κλείσεις κάποιο ραντεβού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαίσθηση σου είναι έντονη και σε βοηθάει να δράσεις σωστά σε θέματα που προκύπτουν. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και γενικά έχεις την τάση σήμερα να είσαι αφηρημένος. Θα υπάρχουν πολλές επαφές και κοινωνική διάθεση.  Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και το ρίξεις έξω. Συναισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες που σε βάζουν σε σκέψεις για το πώς πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και εξέφρασε τα ειλικρινή σου αισθήματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σου δίνει καλή διάθεση να βοηθήσεις τους γύρω σου. Δίνεις πολύ καλές συμβουλές και εμπνέεις εμπιστοσύνη. Νιώθεις την τύχη με το μέρος σου σε ότι κι αν κάνεις. Από την άλλη με τη σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο  και τον Ήλιο δεν σε αφήνει να αμελήσεις άλλο υποχρεώσεις. Έτσι δουλεύεις σκληρά ώστε να διευθετηθούν όσα χρειάζεται. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν και  προτιμάς την απομόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο  Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και θέληση. Σήμερα ίσως αναλάβεις να φέρεις εις πέρας κάτι πολύ δύσκολο επαγγελματικά. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ξέρεις με ποιο τρόπο θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις. Νιώθεις ανυπομονησία και  αυτό ίσως σε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο που πλησιάζεις καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση  γιατί αργότερα μπορεί να έρθεις σε δύσκολη θέση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το οικονομικό είναι αυτό που σε απασχολεί σήμερα. Ίσως έχει προκύψει ένα έξτρα έξοδο που δεν είχες υπολογίσει. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και κυρίως μην δανειστείς χρήματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά ψάχνεις ένα άτομο που θα κερδίσει το θαυμασμό σου. Έχεις ανάγκη πια από ειλικρινή αισθήματα. Έτσι είναι και ο δικός σου τρόπος προσέγγισης εξάλλου, ειλικρινής. Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα είναι δίπλα σου σήμερα και μπορείς να συζητήσεις μαζί σου ένα οικογενειακό θέμα μέγιστης σημασίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα έχεις τις κλειστές σου. Θέλεις να απομονωθείς από τους γύρω σου και ίσως νιώθεις ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Δεν αντέχεις οτιδήποτε νιώθεις ότι σε καταπιέζει. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις σου. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία όμως η ζωή προχωράει  και σου φέρνει απρόσμενες αλλαγές στα αισθηματικά. Ίσως γνωρίζεις ένα άτομο που θα θαυμάζεις αρκετά ή κάποιο πρόσωπο που θα μπορεί να σου διδάξει πράγματα. Ένα ταλέντο που έχεις  θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου