19.12.16

Ζώδια σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Είναι προτιμότερο, αγαπητοί Κριοί, να πατήσετε σήμερα φρένο στα βραχυπρόθεσμα, επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια, κάνοντας έναν σημαντικό απολογισμό για τις μέχρι τώρα επιτυχίες και επιδιώξεις σας. Μη βιάζεστε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, πάρτε αποφάσεις με γνώμονα την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας στη συναισθηματική σας ζωή, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω προτείνει να αποφύγετε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αναπτύξτε τις θεωρίες και τα πιστεύω σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, φίλοι Ταύροι, η γνώμη και η θέση σας στα γεγονότα και τις εξελίξεις όχι μόνο μετράει, αλλά αποκτά οπαδούς και συμμάχους. Οι εναλλασσόμενες καταστάσεις γύρω σας και οι αιφνίδιες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σας χαροποιούν και σας δημιουργούν γαλήνια και ήρεμη διάθεση. Ο ερωτικός σύντροφος περιμένει τη ζεστασιά και την τρυφερότητά σας, μη στερείτε από το δεσμό σας πολύτιμα, ηθικά αγαθά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, αγαπητοί Δίδυμοι, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, να συμμετέχετε στα κοινά με ήρεμη και νηφάλια διάθεση, να εξωτερικεύετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, δίχως εγωισμό και πείσμα. Έχετε αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τα προτερήματά σας, μπορεί να ταλαιπωρείστε λίγο στον οικονομικό τομέα, αλλά η εποικοδομητική σας επιμονή και η υπομονή σας δίνουν λύσεις σε ό,τι συμβαίνει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, τα λόγια και τις κουβέντες σας στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν και να διαστρεβλωθούν, φέρνοντας μπερδέματα και κόντρες με τους οικείους σας. Μισοτελειωμένες προσωπικές και συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν ίσως επανεμφανιστούν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχικό σθένος και τόλμη για να αντιμετωπιστούν οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις και οι απρόσμενες εκπλήξεις. 

ΛΕΩΝ
Ασχοληθείτε με τα οικονομικά και εργασιακά θέματα που σας καίνε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, αλλά και με τις συναισθηματικές σας ανησυχίες και επιθυμίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Αιγόκερω και αυτό το φαινόμενο σημαίνει για εσάς, πως χρειάζεται να προσέξετε την καλή σας επικοινωνία και τη γλυκύτητα στους τρόπους και τη συμπεριφορά σας στο ταίρι σας ή στα προσφιλή σας άτομα, για να κερδίσετε την εύνοια και τη συμπάθεια των γύρω σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύς και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις δημιουργικές σας ανησυχίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αγαπητοί Παρθένοι, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στον επαγγελματικό και προσωπικό χώρο που κινείστε. Μια επανασύνδεση που περιμένατε διακαώς από το συναισθηματικό σας παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει από σήμερα αρκετά σοβαρά, οι αδέσμευτοι επικοινωνήστε τρυφερά με το αντίθετο φύλο. 

ΖΥΓΟΣ
Μπορείτε σήμερα να αλλάξετε, φίλοι Ζυγοί, τις παγιωμένες συνήθειες που σας πηγαίνουν πίσω, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας, που θα βοηθήσουν να απομακρύνετε τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες. Δράστε με τρυφερότητα και ζεστασιά στη συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε άλυτες εκκρεμότητες στο δεσμό σας που αργότερα δε θα μπορείτε να διορθώσετε, δώστε τις μάχες σας με όπλα τη διπλωματική φύση και την ευγλωττία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξαναμπαίνετε από σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, σε γρήγορους και ευχάριστους ρυθμούς καθημερινότητας, που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας δημιουργούν χαρούμενη και ζωντανή διάθεση, είτε αφορά στις εργασιακές υποχρεώσεις, είτε στις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Ενώ οι ερωτικές προθέσεις για το ταίρι σας απογειώνονται, προσέξτε λίγο περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω την επικοινωνία με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ασάφεια και ασυνεννοησία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σκέφτεστε έντονα σήμερα, φίλοι Τοξότες, τις αλλαγές και τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού σας και ίσως ταραχτείτε λίγο με τα έξοδα και τις δαπάνες που χρειάζονται. Μην το βάζετε κάτω, διαθέτετε το κέφι και τη ζωντάνια να βγάλετε τη συναισθηματική σας ζωή από την μουντάδα και την θλίψη και πρέπει να το πετύχετε. Ο Άρης από τους Ιχθύες σάς προειδοποιεί να μεταμορφώσετε τις εντάσεις σε πάθος και τις αψιμαχίες, σε τρυφερές στιγμές στο δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αποφύγετε να προγραμματίσετε σήμερα πολλές εξωτερικές δουλειές και διευθετήσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι, και να κάνετε σημαντικές συναντήσεις, γιατί οι μικροαναποδιές που ίσως παρουσιαστούν θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και άγχος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, ίσως φέρει κάποια μπερδέματα στην συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μη στέκεστε στις λεπτομέρειες, αγκαλιάστε τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας με υπομονή και κατανόηση, δίνοντας τον πιο θερμό σας εαυτό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναρωτηθείτε για τις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, φίλοι Υδροχόοι, ξεκαθαρίστε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν από τις δραστηριότητες που μπορείτε να αναβάλλετε, τακτοποιήστε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μη φορτώνετε τον προϋπολογισμό σας με περιττές δαπάνες. Με την Σελήνη να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσέξτε τις κουβέντες σας προς τον ερωτικό σύντροφο, μιλήστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας, δίνουν ώθηση σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως δεν μπορείτε ακόμα να ικανοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, γιατί μια απρόσμενη συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν, θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι δεδομένο πως θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από το χθες, που μπορεί να γίνουν μελλοντικές εξελίξεις. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου