19.12.16

Ο καιρός σήμερα


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, αλλά από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 10, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 0 έως 9 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων.



ΠΗΓΗ: Ζούγκλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου