12.12.16

Ζώδια σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αποκτήσετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο σήμερα φίλοι Κριοί, να ανεχθείτε με ηρεμία κάποιες παρατηρήσεις από ανώτερα πρόσωπα στην δουλειά σας ή κάποιες ενοχλήσεις από άτομα της οικογένειας. Εξασκηθείτε στην υπομονή και την ανεκτικότητα ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφο, το τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού, βοηθά να προχωρούν τόσο τα προσωπικά όσο και τα συναισθηματικά σας σχέδια, δείτε μπροστά από τις εξελίξεις μην στέκεστε στις μικρολεπτομέρειες, μην αποξενώνεστε από τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια πολύ θετική μέρα ανατέλλει αγαπητοί Ταύροι, για να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και ασάφειες στον εργασιακό σας χώρο και για να ξεδιαλύνετε τις ψευδαισθήσεις από την πραγματικότητα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Γίνετε περισσότεροι προσεκτικοί στα ζητήματα καρδιάς που σας απασχολούν, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι πιθανόν να προκαλέσει διαφωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ ταυτόχρονα να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ανησυχίες για τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι και σας προτρέπει να εισχωρήσετε περισσότερο στο βάθος των πραγμάτων και των καταστάσεων  που σας επηρεάζουν και σας αφορούν, παρά στην επιφάνεια και το δήθεν. Πάψτε να παίζετε κρυφτούλι όταν κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας συμφέρει, αρκετές ευκαιρίες παρουσιάζονται στους αδέσμευτους φίλους για μια νέα γνωριμία, οι δε ζευγαρωμένοι επικεντρώστε την προσοχή σας στο ταίρι σας, μην είστε επιπόλαιοι και βιαστικοί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές θέσεις των πλανητών φίλοι Καρκίνοι είναι πολύ πιθανόν να μπλοκάρουν τις εξελίξεις σε κάποιο σημαντικό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας πάρουν από κάτω τα γεγονότα, αλλά να δυναμιτίσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για να αντεπεξέλθετε στις παγίδες τρίτων κακόβουλων προσώπων. Απομακρύνετε από την ερωτική σας ζωή άτομα και λόγια που βλάπτουν επικίνδυνα την ενότητα, την γαλήνη και την ισορροπία του δεσμού σας. 

ΛΕΩΝ
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού είναι σωτήριο αγαπητοί Λέοντες για να κλείσετε με επιτυχία εκκρεμότητες στον επαγγελματικό σας χώρο, για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και προγραμματισμένες συμφωνίες, για να προβάλλετε τις ιδέες και τα πιστεύω σας σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα και να αποδεχθούν τις επιθυμίες και την γνώμη σας. Συζητήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο για τα τρέχοντα θέματα της σχέσης σας, μην επιστρέφετε σε καταστάσεις του χθες που επιβαρύνουν τον δεσμό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας φίλοι Παρθένοι, ξεμπερδέψτε οικονομικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ανοίξτε τον δρόμο για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εξελίξεις στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε τους ρυθμούς στην ερωτική σας σχέση, δημιουργήστε καινοτόμες και πρωτόγνωρες αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας, μην κάνετε άσκοπες κουβέντες, δείξτε την φροντίδα και την τρυφερότητά σας για να βγει ο δεσμός σας από τη στασιμότητα και την πλήξη. 

ΖΥΓΟΣ
Δημιουργείστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί τις ευμενέστερες συνθήκες που θα βοηθήσουν να περάσετε καλύτερα και ευχάριστα στο κοντινό μέλλον, είτε αυτές αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στους αγαπημένους σας χώρους, έχοντας θετική και τρυφερή διάθεση, για να δικαιωθεί η αγάπη και ο έρωτας για το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε με την πληθωρικότητα των αισθημάτων του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οργανώστε τις δραστηριότητές σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί και παράλληλα διακρίνετε με το ένστικτό σας τους τομείς που σας επιτρέπουν να κάνετε ουσιαστικές, βελτιωτικές κινήσεις για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ευθυγραμμιστείτε με τις τάσεις της εποχής και ικανοποιήστε τις μικρές αλλά σημαντικές σας ανάγκες στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου. Οι συναισθηματικές σας φιλοδοξίες για το άμεσο μέλλον βρίσκονται σε εξαιρετικό δρόμο, αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και σύνεση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάθετε να εφαρμόζετε τα σχέδια και τις ιδέες σας αγαπητοί Τοξότες, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, μην κάνετε υποθέσεις και εικασίες και μην πιστεύετε σε σενάρια και φαντασιώσεις που σας πλασάρουν επικίνδυνα τρίτα πρόσωπα. Δείτε την πραγματικότητα κατάματα στην ερωτική σας ζωή και μην αμφιβάλλετε για το ταίρι που σας συντροφεύει δίχως αποδείξεις, δημιουργώντας στην σχέση σας έντονες σκηνές ζήλειας και εκρήξεων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σας να ολοκληρωθείτε σαν άνθρωποι, σαν επαγγελματίες ακόμα και σαν ερωτικοί σύντροφοι είναι μεγάλη σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, ίσως φταίνε οι αστρολογικές συγκυρίες της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες, πιθανόν γιατί θέλετε να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει σας κάνουν περισσότερο δυνατούς από ότι φαντάζεστε, κάντε την αυτοκριτική σας και συζητήστε με νηφαλιότητα και γαλήνη τα διλήμματά σας με το ταίρι που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή Σελήνη στους Διδύμους αγαπητοί Υδροχόοι, αναπτερώνει το ηθικό σας, δυναμιτίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και την εξυπνάδα σας, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία και επαγγελματική σας προσδοκία. Είσαστε πλέον ελεύθεροι από το μαρτύριο μιας συναισθηματικής μιζέριας που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό, επωφεληθείτε από την εύνοια της τύχης για να λάμψετε προσωπικά και κοινωνικά, για να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μιας υπέροχης, τρυφερής, καινούριας γνωριμίας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως πρέπει να καταπιαστείτε με τις διαδικασίες εκείνες φίλοι Ιχθύες, που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες της δουλειάς σας και της προσωπικής σας καθημερινότητας. Η στιγμή να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων στην συναισθηματική σας ζωή έφτασε, μην διστάζετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, οι πλανήτες είναι σύμμαχοι σας σε μια τρυφερή κουβέντα με το ταίρι σας, φανείτε σταθεροί και σοβαροί στα θέλω σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου