7.11.16

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ : Ο σκύλος φερόταν παράξενα και την μύριζε συνεχώς στο στήθoς...


Η 62χρονη Βρετανίδα Karin Gibson είναι ιδιοκτήτρια ενός λαμπραντόρ που ονομάζεται Paddy. Όταν επέστρεψε σπίτι μετά από μερικές ημέρες διακοπών, o Paddy την καλωσόρισε με τον γνωστό ζεστό του τρόπο. Πήδηξε από την χαρά του και της έγλειψε το πρόσωπο όπως πάντα. Αλλά μετά έκανε κάτι εντελώς ασυνήθιστο.

“Πήδηξε πάνω μου, μύρισε την αναπνοή μου και με κοίταξε στα μάτια και σκούντηξε το στήθoς μου”, θυμάται η Karin.
Ειδικά το δεξί στήθoς. Έμοιαζε σαν να μυρίζει κάτι παράξενο. H Karin ήταν μπερδεμένη. Ειδικά επειδή, καθώς περνούσαν οι μέρες, ο Paddy συνέχιζε το παιχνίδι με το δεξί της στήθoς!

Μετά από δύο εβδομάδες, η Karin αποφάσισε να πάει σε έναν γιατρό. Μετά από μαστογραφία και βιοψία, οι γιατροί της έκαναν μια φριχτή ανακοίνωση: είχε καρκίνωμα, είχε αναπτύξει καρκίνο σε επιθηλιακά κύτταρα. Και αυτό στο δεξί στήθoς, ακριβώς στο σημείο που μύριζε ο Paddy!

Ευτυχώς, ο καρκίνος ανιχνεύτηκε σε αρχικό στάδιο. Η Karin θα είναι καλά μετά από χειρουργείο και ακτινοθεραπείες. Χάρη στον Paddy, μπορεί να γλιτώσει ακόμα και την χημειοθεραπεία. Η Karin ήταν τυχερή που ο Paddy ανίχνευσε αμέσως τον καρκίνο!

Οι σκύλοι μπορούν μυρίσουν πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε εμείς. Αν τους ακούσουμε, μπορούν να μας σώσουν την ζωή!


Πηγή: masternews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου