19.11.16

ΔΙΟΜΗΔΗΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ!


Για την 8η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18.00 στη Νέα Κίο τον Πανελλήνιο. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τσάμος και Φωκίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο διεθνής μας παίκτης Φώτης Μισαηλίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, που είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε κάνει αρκετά φιλικά με τον Πανελλήνιο στην αρχή της σεζόν και γνωριζόμαστε καλά. Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας που δεν πρέπει να μας επηρεάσουν. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ότι θα πάρουμε τους δυο βαθμούς, που θα μας δώσουν ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια και θα μας κρατήσουν ενωμένους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Νικό Πασσιά που θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό».

Ο πίβοτ μας Σωτήρης Γιόσμου τόνισε: «Η μέχρι τώρα παρουσία του Πανελληνίου στο πρωτάθλημα κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι εκ προοιμίου υψηλό. Έχουμε μια πολύ σαφή εικόνα για αυτή την ομάδα, όπως και αυτή για εμάς, μέσω των φιλικών που διεξήχθησαν μεταξύ μας το καλοκαίρι και γι' αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εργαζόμαστε απρόσκοπτα με σκοπό να εκμηδενίσουμε το κενό από τις απουσίες που έχουμε και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι την ώρα του αγώνα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου».ΠΗΓΗ: diomidis-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου