19.11.16

Ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε όπως σας αξίζει, γιατί αυτή την περίοδο έχετε εγκαταλείψει πολύ τον εαυτό σας. Έχετε κουραστεί από τις ευθύνες που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνετε πράγματα που τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Επισκεφτείτε ένα σπα ή κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας. Μετακομίζετε; Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως τον είχατε ονειρευτεί! 

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, το κέφι και η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και σας δίνουν αυτοπεποίθηση. Βρείτε τρόπους για να ανακτήσετε την αρμονία και την ηρεμία που χρειάζεστε. Με τον/την σύντροφό σας τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Οργανώστε μια κοινή δραστηριότητα, για να δεθείτε ακόμα περισσότερο. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας, γιατί θα είναι επιθετικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε ο καιρός να ερωτευτείτε, αν είστε αδέσμευτοι. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και δε θα σας αφήσει ήσυχους, μέχρι να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Βγείτε έξω με την παρέα σας και φλερτάρετε, με τόλμη και γοητεία. Είστε σε σχέση; Αν είχατε καβγαδάκια αυτό το διάστημα, όλα θα γίνουν παρελθόν, γιατί η αγάπη τα νικά όλα! Καθίστε σπίτι με το ταίρι σας και δείτε την αγαπημένη σας ταινία. Μήπως είναι οι… “πενήντα αποχρώσεις του γκρι”; Τότε ξέρετε τι να κάνετε μετά! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα τα έχει όλα! Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και με ενέργεια για τρελό κέφι. Ο έρωτας δεν φεύγει από το πλευρό σας. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και σας χαρίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Έχετε κουραστεί αυτή την περίοδο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις; Επισκεφτείτε ένα κέντρο αισθητικής και αφήστε τα όλα πάνω τους. 

ΛΕΩΝ
Κόκκινο χαλί; Έτοιμο! Κάμερες; Έτοιμες! Όλα τα φώτα είναι πάνω σας, με τη Σελήνη να περνά στο βασιλικό σας ζώδιο. Το κόκκινο χρώμα του πάθους αγκαλιάζει γλυκά και ερωτικά την ψυχή σας. Χαρείτε τη ζωή, βγείτε να διασκεδάσετε με τη παρέα ή με τον/την σύντροφό σας. Έχετε όρεξη για πειραματισμούς στον εαυτό σας; Τολμήστε να αλλάξετε το στιλ σας. Έχετε βαρεθεί το χρώμα των μαλλιών σας; Είναι η κατάλληλη περίοδος για να τολμήσετε μια ριζική αλλαγή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αγαπημένοι Παρθένοι. Αφήστε τις υποχρεώσεις για την νέα εβδομάδα και ξεκουραστείτε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στον εργασιακό σας τομέα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, η διάθεσή σας ανεβαίνει και σας κάνει πιο χαρούμενους. Διασκεδάστε και οργανώστε δραστηριότητες για όλη σας την παρέα ή και την οικογένεια. Η ζωή είναι ωραία. Χαρείτε την! Γιατί να την κάνετε δύσκολη, όταν τα πράγματα είναι απλά; 

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σας φωνάζει και σας λέει να ερωτευτείτε, όσοι είστε αδέσμευτοι. Βγείτε έξω με την παρέα σας και… πού ξέρετε; Ίσως συναντήσετε το άλλο σας μισό, που θα σας αλλάξει όλη σας τη ζωή. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό μόνο καλά πράγματα μπορεί να φέρει και να σας αλλάξει τη διάθεση. Επισκεφτείτε με την οικογένειά σας ένα μουσείο ή ένα λούνα-παρκ, και αποκαλύψτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βάζει σε πολλούς πειρασμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν πιο ενεργητικούς. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα δυσκολέψουν αυτό το διάστημα. Μην αγχώνεστε, γιατί οι συνεργάτες θα είναι με το μέρος σας σε όποια δυσκολία και αν συναντήσετε. Με τον/την αγαπημένο/μένη σας βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο, το οποίο όμως ξεπερνιέται σύντομα και όλα θα γίνουν όπως ήταν πρώτα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας κάνει νιώσετε και πάλι παιδί. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, που τα έχετε παραμελήσει αυτό τον καιρό. Βγείτε με την παρέα σας και διασκεδάστε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέλετε να μείνετε σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Καλέστε τους φίλους σας και θα περάσετε υπέροχα. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, θα αναζητήσετε την ηρεμία και την αρμονία που σας χρειάζονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, σήμερα θα καταφέρετε να ανακτήσετε την ηρεμία και την αρμονία που χρειάζεστε. Χαλαρώστε και αδειάστε το μυαλό σας από ανούσιες σκέψεις, που σας χαλάνε τη διάθεση. Κάντε διαλογισμό ή γιόγκα για extra χαλάρωση. Διαβάστε ένα μυθιστόρημα ή ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολικές αντιδράσεις σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα έχει τα καλά και τα κακά της. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια που λέτε. Σκεφτείτε πρώτα και μετά μιλήστε. Από την άλλη, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σας κάνει ήρεμους και χαλαρούς. Αφήστε τις δουλειές για κάποια άλλη μέρα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Κάντε καινούρια, δημιουργικά πράγματα, για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, θα σας κάνει νευρικούς. Τα λόγια σας θα είναι βιαστικά και απότομα. Προσέξτε τις υπερβολικές σας αντιδράσεις, γιατί θα πληγώσετε τα αγαπημένα σας άτομα. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα έχετε την ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία. Αφήστε τις δουλειές για τους άλλους και εσείς κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Με τον/την σύντροφό σας τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν, λόγω έλλειψης καλής συμπεριφοράς. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου