19.11.16

Τμήμα Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Συλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ


Το τμήμα της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ άρχισε δουλειά! 
Κάθε Σάββατο 11 με 12:30 το μεσημέρι οι φίλοι της μουσικής ηλικίας 5-16 ετών με καθοδηγητή-μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου τραγουδούν, μαθαίνουν στοιχεία της μουσικής, ασκούνται σε επιλεγμένα και ποικίλα μουσικά ακούσματα, προετοιμάζονται για διάφορες δραστηριότητες-παρουσιάσεις του Συλλόγου. 
Κι όλα αυτά αβίαστα γιατί το κέφι και η διάθεση της κ. Αναστασίας είναι ανεξάντλητο! Η ψυχαγωγία των μικρών χορωδών είναι για τη μαέστρο και πιανίστα το πρώτο μέλημα. 

Η προετοιμασία για το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη και οι μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν επιβάλλουν πρόβες με εντατικούς ρυθμούς καθώς το ρεπερτόριο είναι ανανεωμένο.

Προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου. 

Εμάς η μουσική μας έχει φέρει πιο κοντά…νιώθουμε ότι ανήκουμε στη μεγάλη χορωδιακή οικογένεια της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ! Ελάτε να μας γνωρίσετε και να αντλήσετε κι εσείς τη χαρά που μοιράζει η μουσική!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου 27510-20370, 6938625033.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου