11.11.16

Ζώδια σήμερα 11 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας και σε εξάγωνο με τον Άρη που πάντα σας κυβερνά, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, επαναστατικές οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακά τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στα ερωτικά σας ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονο ερωτισμό ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
 Όρεξη για δράση θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, τώρα θα θελήσετε να βγείτε από την αδράνεια, θα περάσετε σε διεκδικήσεις. Μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέα κατεύθυνση στην επαγγελματική σας ζωή, έρχεται πρόταση που θα καθορίσει την πορεία της καριέρας σας. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Στον ερωτικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και σε εξάγωνο με τον Άρη αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. 

ΛΕΩΝ
Βγαίνουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας ικανότητες. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, ρίσκο, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, δεν θα υπάρξει αποτυχημένη κατάληξη. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την ερωτική σας ζωής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και σε εξάγωνο με τον Άρη σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερότητα στον ερωτικό σας τομέα, αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. 

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στον Κριό και σε εξάγωνο με τον Άρη, τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη  Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας τοποθετήσει στη θέση του νικητή. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι η κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, αυτή τη φορά θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις ωστόσο μην δεχτείτε να αναλάβετε το οτιδήποτε αν πρώτα δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Κριό θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ερωτικό ταίρι που έχετε δίπλα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ωστόσο για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την έντονη κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα. 

ΙΧΘΕΙΣ
Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου