3.10.16

Το Κ.Α.Π.Η Τρίπολης γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας


Χθες Κυριακή 2 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, το ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στην Τεγέα, το ΚΑΠΗ στην Κερασίτσα και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο της Τεγέας!!!

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής είπε: 

"Κυρίες και κύριοι μέλη του Κ.Α.Π.Η Τρίπολης.
Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας.
Ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας προσέφεραν τη ζωή και συνεχίζουν να προσφέρουν στην οικογένεια και την κοινωνία.
Ένας μοχλός στήριξης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας είναι και το Κ.Α.Π.Η
Ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί κάποιες από τις ανάγκες των «μεγάλων ανθρώπων», από τον αείμνηστο Ανδρέα Λεντάκη, και συνεχίζει να στηρίζεται από όλους επειδή κατανοούμε την ανάγκη ύπαρξής του και έχει γίνει απαραίτητη δομή στην σύγχρονη κοινωνία.
Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή σας να συμμετέχετε ενεργά και να στηρίζετε το θεσμό που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων της τρίτης ηλικίας.
Με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησής μας θέλω να σας ενημερώσω ότι θα λειτουργήσουν και φέτος  όλες οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης των μελών όπως, γυμναστικής,
χορού, χορωδίας κ.λ.π.
Για το πρόγραμμα λειτουργίας τους θα ενημερωθείτε από τους εργαζόμενους μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Επίσης θα λειτουργήσει η ομάδα θεραπευτικής γυμναστικής,
καθώς και νέες ομάδες.
Ακόμη μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια, όπως είχε ζητηθεί από πολλά μέλη μας.
Επίσης την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 η ώρα το απόγευμα, στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η θα πραγματοποιηθεί ομιλία, για ενημέρωση των μελών μας, από τον διοικητή του τμήματος ασφαλείας κύριο Κατσαντώνη, σχετική με θέματα τηλεφωνικών απατών και γενικότερα  απατών προς τους πολίτες, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Τελειώνοντας θέλω να σας υπενθυμίσω πως για παρατηρήσεις και υποδείξεις που αφορούν στην λειτουργία του Κ.Α.Π.Η. θα πρέπει να απευθύνεστε στην επιτροπή που έχει οριστεί για την εύρυθμη λειτουργία του ή  στους εργαζόμενους του κέντρου.

Κλείνοντας εύχομαι  υγεία σε σας και τις οικογένειες σας και σας καλώ να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα ακόμη καλύτερο Κ.Α.Π.Η. στον Δήμο Τρίπολης."






ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου