20.10.16

Ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ουρανό, ίσως να νιώσετε αδυναμία να ελέγξετε την φόρα που θα πάρουν τα λόγια σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες,  δώστε περισσότερη σημασία στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Δεν θα εμφανιστείτε ανεκτικοί με πρόσωπα που θεωρείτε πως δεν μπορούν να κατανοήσουν το τρόπο σκέψης και έκφρασης σας, κάθετοι θα είστε στις απόψεις σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει δυσκολία στην επικοινωνία σας,  ωστόσο ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας εφοδιάσει με κατανόηση και διαλλακτικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Έρχεται προοπτική επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει συνάντηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. 

ΛΕΩΝ
Ο Ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική, θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας ξεκουράσει κάνοντας ένα διάλλειμα από σοβαρές σκέψεις. Σήμερα βραδινή ώρα θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, σήμερα θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να εκδηλώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. 

ΖΥΓΟΣ
Διαύγεια σκέψης και έκφρασης θα σας φέρει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε κατανοητοί και να μην αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια. Δεν αποκλείεται σήμερα με την ερχομό της Σελήνη στον Καρκίνο να σας θυμηθεί πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Καρκίνο η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή ερωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθειά εκτίμηση και εμπιστοσύνη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες, θα εισακουστούν κάποιες παρατηρήσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας μπλέξει σε έντονες συζητήσεις αλλά σας φανερώνω εκ των πρότερων πως θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, μην υποπέσετε σε εκνευρισμούς. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ερωτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου