8.9.16

Έρχεται η 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!


Από την Πέμπτη 15, έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας. 

Φέτος, η ιστορική Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας συμπληρώνει τα… 82 χρόνια ζωής και μάλιστα, μετά από πολύ καιρό, η ημερομηνία διεξαγωγής της συμπίπτει με τους εορτασμούς της Αγίας Σοφίας, γιορτή, όπως και το μεγάλο πανηγύρι που γινόταν τα παλαιότερα χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένη όλες αυτές τις δεκαετίες με την Ιππική Έκθεση!

Τη φετινή, 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «Κένταυροι» και ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών και των φίλων των αλόγων είναι ήδη μεγάλο σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τις συμμετοχές αλλά και τις επισκέψεις, να αναμένεται και φέτος να «χτυπήσουν» νέο ρεκόρ!

Το πρόγραμμα της Ιππικής Έκθεσης περιλαμβάνει διάφορα σεμινάρια και επιδείξεις, το μεγάλο – φυσικά – φαντασμαγορικό νυχτερινό σόου, ανήμερα της Αγίας Σοφίας και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

Όσο για το αγωνιστικό μέρος, οι ίπποι θα εμφανιστούν το πρωί του Σαββάτου ενώπιον της Ελλανόδικης Επιτροπής η οποία θα ξεχωρίσει τα καλύτερα της κάθε φυλής, τα οποία θα βραβευτούν το πρωί της Κυριακής, στην τελευταία και φαντασμαγορική ημέρα της Ιππικής Έκθεσης.


ΠΗΓΗ: ilia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου