8.9.16

Ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, σήμερα θα στοχεύσετε φίλοι μου Κριοί. θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι,  θα κυνηγήσετε  τη νέα ευκαιρία και να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η επαγγελματική τακτική που θα εφαρμόσετε, η επιλογή μιας συνεργασίας σας θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως προσοδοφόρα. Στον ερωτικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε πρόσωπο που δεν θα αντισταθεί στη γοητεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε την διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα και πολύ ερωτικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη στον Τοξότη θα αλλάξει τις αντιδράσεις σας, τους στόχους σας, και αυτή τη φορά θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, μην ανακόψετε τις τολμηρές διαθέσεις που θα έχετε, στοχεύστε και να είστε σίγουροι πως θα επιτύχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την τύχη σας, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε πρόταση ιδιαιτέρως ικανοποιητική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφασιστικούς και αρκετά τολμηρούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελειωτικές αποφάσεις καθώς και για ξεκίνημα νέων υποθέσεων. Δεν αποκλείεται να διακόψετε επαγγελματική συνεργασία που κρίνετε πως δεν σας πρόσφερε βελτίωση ή κέρδος. Για κάποιους από εσάς θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξετε αντικείμενο ή θέση εργασίας. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας αποσπάσει την προσοχή από θέματα εργασίας στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα  καρδιάς. 

ΛΕΩΝ
Έρχονται αλλαγές που θα αποδειχτούν εποικοδομητικές. Με τη Σελήνη στον Τοξότη ο φιλοσοφημένος τρόπος σκέψης σας θα ενδυναμώσει τη στάση σας,  θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις, δεν θα φοβηθείτε τα επαγγελματικά ρίσκα. Με επιτυχία θα κλείσετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις , αρκετά εφευρετική θα είναι η τακτική σας σε θέματα που σας πιέζει ο χρόνος και οι προθεσμίες. Δεκτές θα γίνουν οι προτάσεις που θα κάνετε, σήμερα θα καταφέρετε να εξουδετερώσετε εμπόδιο που φράζει την οικονομική σας βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όρεξη για δράση θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Εσείς που είστε σε αναζήτηση ερωτικής σχέσης πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη θα αλλάξετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δεν θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δεν επρόκειτο να δεχτείτε περιορισμούς, δεν θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει. Στον ερωτικό σας τομέα, με καινούργιο πρόσωπο θα ξεκινήσετε νέες περιπέτειες! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και σε εξάγωνο με τον Δία, δημιουργικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επενδύσεις που αποδείχτηκαν αποτυχημένες. Θα σας δοθεί το άνοιγμα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας, θα σας γίνει πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Προχωρήστε στο νέο ξεκίνημα που θα σας ανοιχτεί, θα καταξιωθείτε επαγγελματικά και θα υπάρξει χρηματική άνοδος. Στον ερωτικό σας τομέα σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα γνωριστείτε με το κατάλληλο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και ο ερχομός της στον Τοξότη, θα σας φέρει ελπιδοφόρα συμβάντα και οικονομικά ανοίγματα. Συζήτηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους οικονομικούς ορίζοντες. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια συνάντηση θα αποτελέσει αρχή ουσιαστικών αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν κατά πολύ την καθημερινότητα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη αποκτάτε νέους στόχους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας, θα εδραιώσει το κύρος σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες  επαγγελματικές σας ιδέες . Το νου σας να μην πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά και ξεχάσετε τον ερωτικό σας τομέα, υπάρχει πρόσωπο που αναμένει την προσοχή σας. Μην παραμελήσετε το αγαπημένο σας ταίρι, δείξτε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας. 

ΙΧΘΥΣ
Ισορροπημένη συνεργασία και εποικοδομητική επικοινωνία θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Θα υπάρξει έλεγχος, τάξη και επαγγελματικός προγραμματισμός. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από διλλήματα και να περάσετε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψη για το αν πρέπει να κάνετε μια συγκεκριμένη οικονομική κίνηση, τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δεν θα σας προδώσει.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου