30.8.16

Οι G. Kontrafouris Baby Trio απόψε στην Φάμπρικα Πολιτισμού!


Μουσική εκδήλωση τζαζ με τους G. Kontrafouris Baby Trio θα πραγματοποιηθεί απόψε Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:30 στην Φάμπρικα Πολιτισμού.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του διεθνούς επιστημονικού εργαστηρίου με θέμα: "Παιχνίδι" της Εταιρείας Μελέτης των Επιστημών του Ανθρώπου, που πραγματοποιείται στο Λεωνίδιο υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

G. Kontrafouris Baby Trio
Γιώργος Κοντραφούρης:hammond organ
Κωστής Φαναράς: κιθάρα
Έκτορας Ρέμσακ: ντραμς

Ο Γιώργος Κοντραφούρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Στην ηλικία των 16, έστρεψε το ενδιαφέρον του στη Jazz και παρακολούθησε μαθήματα Jazz αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου. Παρακολούθησε μαθήματα επίσης με τους Jim Beard και Jarmo Savolainen. Αποφοίτησε με Bachelor’s και Master’s degree in Jazz Performance από την Ακαδημία Sibelius στη Φινλανδία.

Το Baby Trio δημιουργήθηκε για να εκφράσει την αφέλεια, τον εφηβικό ενθουσιασμό και γενικά ό,τι κάνει εντύπωση σε έναν νέο μουσικό, όταν αρχίζει να παίζει σε ένα συγκρότημα με τους φίλους του. Το Baby Trio τελικά εκφράζει όλες τις «μη ρεαλιστικές» προσδοκίες που υπάρχουν πριν αρχίσει «η κανονική ζωή».


Πηγή: leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου