30.8.16

Ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί,  με την  Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, συνεργάσιμη και δημιουργική θα είναι η στάση σας τόσο σε θέματα ερωτικά όσο και σε επαγγελματικά. Σήμερα θα χειριστείτε με υπομονή και πραότητα άτομα και καταστάσεις που δεν συγκλίνουν στις απόψεις σας. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει δυνατότητα κατανόησης, στους επαγγελματικούς σας διαλόγους θα αποφύγετε τις ανταγωνιστικές κόντρες. Θα θελήσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια θα λύσετε κόμπους και εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση, θα αποφύγετε τα αβέβαια οικονομικά ρίσκα. Στον επαγγελματικό σας τομέα αρνητικοί θα φανείτε στα νέα ανοίγματα, επιθυμία σας θα είναι να εξασφαλίσετε αυτά που ήδη έχετε αποκτήσει. Με την  Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκληρό φόρτο εργασίας, θα αποκτήσετε ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές και ερωτικές σας υποθέσεις. Σήμερα ευχάριστη συνάντηση θα φέρει στα ερωτικά σας σταθερότητα και ισορροπημένη εξέλιξη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ζυγό οι συζητήσεις σας θα πιάσουν τόπο, κερδισμένοι θα βγείτε μέσα από διαλόγους.  Ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, στον εργασιακό σας χώρο η επιθυμία σας να κλείσετε ανοιχτά θέματα θα σας οδηγήσει σε εποικοδομητικές πράξεις που θα εκτιμηθούν από τους συνεργάτες σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα τερματίσει τυχόν παρεξηγήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε τάξη σε κάποια καθημερινά σας ζητήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, φάνετε δεχτικοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο τα ρίσκα που θα αναλάβετε φροντίστε να είναι εφικτά και τα σχέδια σας να πατούν γερά στο έδαφος. Θα υπάρξει επιτυχία κατόπιν επαγγελματικής συμφωνίας με ανοιχτό το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, έστω και μακροχρόνια. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο, ίσως να αφορά ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ
Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε τα επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σας σχέδια πράξη. Για όσους θέλετε να προβείτε σε νέα επαγγελματικά βήματα, θα σας συμβουλέψω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα και καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου Παρθένοι, η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας και παράλληλα θα ενισχύσουν την απόφαση σας για δυναμικές προσεγγίσεις, επαγγελματικές και ερωτικές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να επεκταθείτε επαγγελματικά , θα σας δώσω την συμβουλή να τολμήσετε να αναλάβετε το απαιτούμενο ρίσκο, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας επιλέξτε συνετές ενέργειες. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας ανοίξει δίοδο ερωτικής σχέσης. 

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν ευκαιρία εξέλιξης. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική είτε επαγγελματική, γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε την δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας δημιουργήσει προοπτική δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς ή χρηματικούς στόχους. Θα προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα  θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση και γενικότερα στην καριέρα σας θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία,  σας συμβουλεύω να μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα γίνετε ακόμα πιο μεθοδικοί, ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, μελετημένη και διπλωματική θα είναι η επαγγελματική σας δράση.  Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την  επίτευξη του.  Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, σε περίπτωση που διεκδικείτε ερωτικό πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο θα σας φέρουν καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, επειδή θα έχετε την τόλμη να τα αξιοποιήσετε γι αυτό θα καταφέρετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, θα σας προάγουν επαγγελματικά. Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη και υπερβολές, με αποτέλεσμα να εισάγετε στην συμπεριφορά σας μια πιο ώριμη στάση και αντίληψη. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα εμφανιστεί ευκαιρία δεσμευτικής εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μαχητικότητα, τόλμη και ανάγκη για σταθερότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν. Εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες ή ανούσιους ανταγωνισμούς. Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο προσοχή στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις, αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης, τολμήστε τις άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγουν σε καλό! 

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι μου Ιχθείς, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο ίσως να υπάρξουν κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση σας δεν θα αφήσει τίποτα να σας πάρει από κάτω. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά βήματα, θα είναι λάθος αν μείνετε μόνο σε σκέψεις και δεν περάσετε σε δράση. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό ερωτικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει με ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να αποσυρθούν τυχόν αρνητικές εντυπώσεις.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου