30.8.16

Τελετή Ορκωμοσίας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο


Μια ορκωμοσία αποφοίτων αποτελεί χαρούμενη στιγμή κατάληξης μιας κοπιαστικής πορείας και αρχή μιας καινούριας στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Μια ορκωμοσία αποφοίτων αποτελεί χαρούμενη στιγμή επιτυχημένης κατάληξης για την πανεπιστημιακή κοινότητα στο σύνολό της. Αποτελεί ταυτόχρονα την κορυφαία επιβράβευση για τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους που μόχθησαν για να έρθει η στιγμή αυτή. 

Σήμερα εκτός από την ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, βραβεύεται από τους φοιτητές και από τον Δήμο Ναυπλίου η Κοσμήτορας της Σχολής Άλκηστις Κοντογιάννη. 

Για το πάθος με το οποίο σκέπτεται, υλοποιεί και ανταποδίδει. Για την αποφασιστικότητα με την οποία "άνοιξε" τις πόρτες του Πανεπιστημίου στην κοινωνία. Για την ψυχική δύναμη με την οποία στήριξε τον πανεπιστημιακό θεσμό μεταφέροντας εντός του το κύρος της διεθνούς πνευματικής δημιουργίας. Για την αποκοτιά με την οποία κινητοποίησε δεκάδες άτομα σε ολόκληρη την Αργολίδα για το 1ο Συμπόσιο των Συγγραφέων φέρνοντας σε επαφή πολιτικούς φορείς, απλούς ανθρώπους, εκπαιδευτικές δομές και δημιουργούς.

Μια ορκωμοσία αποφοίτων αποτελεί πάντα μια ελπιδοφόρα χαρούμενη στιγμή για την κοινωνία στο σύνολό της και ταυτόχρονα τη μοναδική ίσως, αλλά κορυφαία επιβράβευση εκείνων που αναλαμβάνουν την ευθύνη να μετουσιώσουν σε θετικό αποτέλεσμα μια κοπιαστική πορεία που συμβάλλει στην προσωπική και συλλογική πρόοδο.

ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ΝΑΥΠΛΙΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ 18:00


ΠΗΓΗ: facebook, Georgios Kondis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου