10.8.16

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης


Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.




Αφήγηση παραμυθιών κάτω από το φως των αστεριών έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χράνων, από το «Τρένο της χαράς» της Ελένης Κουσκουρέλου. 

Αναβίωση εθίμων και παραδόσεων του τόπου θα γίνει το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στον Ακοβο, από τη λαογράφο Θεοδώρα Σπανού. 

Συναυλία με τους Μπάμπη Στόκα και Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης. 

Μουσική Βραδιά από το μουσικό σχήμα «Πάλαι ποτέ» ξεκινά την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρύταινας.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. το πρόγραμμα έχει μουσική βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες, από το μουσικό σχήμα «Πάλαι ποτέ" στην κεντρική πλατεία Λιονταρίου. 

Το 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μεγαλόπολης διοργανώνεται την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, με τη συνεργασία του Χορευτικού Ομίλου Μεγαλόπολης. Συμμετέχουν: η Χορευτική Ομάδα "Γρύπες", ο Χορευτικός Σύλλογος Ποντίων "Σέρρα", ο Σύλλογος Αθλητικού Χορού Καλαμάτας "Ξενία", ο Χορευτικός Ομιλος Μεγαλόπολης.



Η θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη από το θίασο του Γιώργου Κιμούλη θα παιχτεί την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης. Παίζουν οι: Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Παιδική θεατρική παράσταση «Πινόκιο», θα δοθεί από το θίασο της Γιούλης Ηλιοπούλου την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


ΠΗΓΗ:  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου