10.8.16

Πόλο: Δεύτερη ισοπαλία για την Εθνική, 8-8 με την Ουγγαρία


Η Εθνική ομάδα του πόλο παρέμεινε αήττητη για τρίτο παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αναδείχθηκε ισόπαλη 8-8 με την πανίσχυρη Ουγγαρία σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου και πλέον μετρά 4 βαθμούς. Μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δύο ισοπαλίες με την Σερβία και την σημερινή της αντίπαλο. 

Η Εθνική, που παλεύει ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική την οικοδέσποινα Βραζιλία και απομένει το ματς με τους Αυστραλούς για να πλασαριστεί όσο ψηλότερα μπορεί. 

Πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ήταν Άγγελος Βλαχόπουλος που πέτυχε 3 γκολ και ισοφάρισε στο τέλος το ματς, ενώ οι Γενηδουνιάς και Γούνας πέτυχαν από 2.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του Δελακά στον παίκτη παραπάνω και οι Μαγυάροι απάντησαν με γκολ από τους Ζαλάνκι και Χαράι. Ο Γούνας ισοφάρισε σε 2-2 στον παίκτη παραπάνω στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Ερντέλι να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην Ουγγαρία και να διαμορφώνει το 3-2. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική σκόραρε τρεις φορές με γκολ των Γενηδουνιά και Γούνα με πέναλτι και προηγήθηκε 5-3, ενώ η Ουγγαρία μείωσε σε 5-4 με τον Χοσνιάνζκι. Ακολούθησε το γκολ του Μουρίκη για το 6-4 και ο Χαράι πέτυχε το 6-5, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του οκταλέπτου. 

Ο Βάργκα ισοφάρισε σε 6-6 και στον παίκτη παραπάνω και ο Βάμος στα 2:18 πριν το τέλος έδωσε νέο προβάδισμα στην Ουγγαρία. Το τελικό 8-8 διαμόρφωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σκόραρε με φοβερό μακρινό σουτ! 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3 











ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου