10.8.16

Εκδηλώσεις στο Βαλτεσινίκο


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου η “Κοίμηση της Θεοτόκου” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στις 13 Αυγούστου ώρα 19:00 για να τιμήσει τους «εμπειρικούς γιατρούς και κτηνίατρους» που με τις πρακτικές γνώσεις τους βοήθησαν τους συμπατριώτες τους τα δύσκολα χρόνια. 
Όπως αναφέρει η πρόσκληση του Συλλόγου:  
Αυτά τα πρόσωπα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, άφησαν την σφραγίδα τους στο Βαλτεσινίκο, και με αυτή την εκδήλωση θυμίζουμε το πέρασμά τους και τις υπηρεσίες τους στην ζωή του χωριού μας.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι για μια ακόμη φορά ο συμπατριώτης μας Κώστας Καπετάνιος, κάτοικος Καναδά, τον οποίο ευχαριστούμε.
Η συμπατριώτισσα μας, Βάσω Σινοπούλου, κάτοικος Αμερικής μας διέθεσε ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει την 10ετία του΄90 για τις «πρακτικές γιατρούς» των περασμένων, δύσκολων χρόνων.
Το ντοκιμαντέρ, είναι διάρκειας 34 λεπτών και θα παρουσιαστεί στο σύνολο του σε ειδική εκδήλωση σε κλειστό χώρο.
Ευχαριστούμε τη Βάσω Σινοπούλου που είχε την καλοσύνη να μας διαθέσει το έργο της, καθώς και για την οικονομική της ενίσχυση στον Σύλλογο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

- 10 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη
Ώρα 18:00 Εργαστήρι ζωγραφικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
- 11 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη
Ώρα 16:30 απογευματινός περίπατος, Αγία Τριάδα – ηλιοβασίλεμα στην κορυφή Παλιόκαστρου.
- 12 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή
α) Από ώρα 10:30 διαγωνισμός Δηλωτής στα καφενεία του χωριού
β) Ώρα 18:00 Θεατρικό παιχνίδι στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου
Τις παιδικές εκδηλώσεις θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει η συμπατριώτισσά μας Νηπιαγωγός Αφροδίτη Παπαγεωργίου
- 13 Αυγούστου ημέρα Σάββατο 
Ώρα 19:00 Εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου για να τιμήσουμε τους «εμπειρικούς γιατρούς», που με τις πρακτικές γνώσεις τους βοήθησαν τους συμπατριώτες μας τα δύσκολα χρόνια. 
Η εκδήλωση αυτή θα γίνει με την συνεργασία του Συλλόγου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» - Πολιτιστικού Κέντρου – Σύλλογος « η Αναγέννηση». : Ζωντανή μουσική, τραγούδι από την ταμία του Συλλόγου Κατερίνα Κατσίγιαννη, συμμετέχει το Χορευτικό του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Σωματείου «ο Μοριάς» με έδρα το Ναύπλιο και Δασκάλα την Γιάννα Κωστοπούλου - Κούβαλη, καθώς και το χορευτικό του Συλλόγου Νέων Βαλτεσινίκου «η Αναγέννηση».
-16 Αυγούστου ημέρα Τρίτη 
Ο Δήμος Γορτυνίας διοργανώνει το Παραδοσιακό αλώνισμα.

Σας περιμένουμε !!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου