10.8.16

Ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα για εσάς θα κυμανθεί με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας τις περισσότερες φορές, χωρίς ιδιαίτερο και ουσιαστικό λόγο. Από τη μια θα θελήσετε να βοηθήσετε τους γύρω σας, να βρείτε χρόνο και να τους αφιερώσετε, από την άλλη όμως θέλετε να κάτσετε και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα είστε διχασμένοι μεταξύ των όλων όσων θέλετε να κάνετε και όλων όσων πρέπει να κάνετε. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με τα όσα έγιναν στο παρελθόν, με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα δε θα είστε και τόσο σίγουροι για τις πάσης φύσεως επιλογές σας και θα θελήσετε να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων που βιώνετε. Φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και ισορροπία. Αν δεν είστε έτοιμοι να αλλάξετε γραμμή πλεύσης σε διάφορους τομείς της ζωής σας καλό θα είναι να μην το κάνετε ακόμα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα νιώσετε μία σχετική αβεβαιότητα και θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε για την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι, χαίρεστε τις στιγμές με το ταίρι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας θα έχει αρκετή φόρτιση, καθώς εσείς επιθυμείτε να αράξετε σε μία παραλία, αλλά θα προκύψουν διάφορες εκκρεμότητες που δε θα σας αφήσουν να είστε και τόσο ξέγνοιαστοι. Θα θελήσετε να τελειώσετε με όλα τα πρακτικά ζητήματα, έτσι ώστε κι εσείς με τη σειρά σας να χαρείτε τη μέρα σας και να νιώσετε πιο ελεύθεροι. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να ξεκαθαρίσετε στο ταίρι σας ότι με την πίεση δε θα καταφέρει να σας φέρει εκεί που θέλει. Μιλήστε και προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δημιουργικότητά σας σήμερα θα είναι στα ύψη και εσείς θα νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Γεμάτοι ενέργεια, με φουλ τις μηχανές ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν κάπως πιο πρωτότυπο χαρακτήρα και λαμβάνετε ικανοποίηση από όλο αυτό. Στην αισθηματική σας ζωή νιώθετε όμορφα συναισθήματα για το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και φροντίζετε να το δείχνετε με κάθε τρόπο. Οι αδέσμευτοι θέλετε να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε την αγάπη και τον έρωτα που σας αξίζει και θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα που αναβάλατε ή δεν μπορούσατε να βρείτε τις λύσεις εκείνες, που θα σας βοηθούσαν και θα έλυναν τα θέματά σας. Φροντίζετε να είστε συνεπείς στις πράξεις σας και όχι μόνο στα λόγια σας απέναντι στους αγαπημένους σας και φροντίζετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους. Στην αισθηματική σας ζωή ίσως νιώσετε λίγο μπερδεμένοι εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί από τη μία νιώθετε μια χαρά στην ερωτική σας ζωή και μέσα στη σχέση σας, από την άλλη όμως κάποιες φορές φαίνεται ότι το ταίρι σας, σας μπερδεύει με τις αντιφατικές συμπεριφορές που έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει αρκετά κοινωνικούς, με πολλές επαφές οι περισσότερες εκ των οποίων ιδιαίτερα ευχάριστες. Συναντάτε φίλους, συζητάτε τα νέα σας και νιώθετε την ανάγκη να ζητήσετε τη βοήθειά τους σε ό,τι κι αν αντιμετωπίζετε. Στην αισθηματική σας ζωή, το πρόσωπο που ενδιαφέρει εσάς τους αδέσμευτους ίσως να σας στέλνει κάποια σήματα, τα οποία δεν είστε σε θέση να αποκωδικοποιήσετε. Δεν είστε σίγουροι τι θέλει ακριβώς από εσάς και αυτό σας μπερδεύει και δεν είστε σε θέση να ξέρετε πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείτε απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα βάλετε τα δυνατά σας έτσι ώστε να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε. Είστε σε μία φάση σήμερα ιδιαίτερα δημιουργική και νιώθετε την ανάγκη να το εκμεταλλευτείτε αυτό και να κάνετε όλα όσα αναβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Θα φροντίστε να καλύψετε και τις προσωπικές σας ανάγκες και να νιώσετε γενικότερη ικανοποίηση. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι αναζητάτε σήμερα την περιπέτεια και την καλοπέραση στην προσωπική σας ζωή και δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε και να κάνετε μία γνωριμία που θα εξελιχθεί άμεσα σε σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα όσα κατά βάθος επιθυμείτε, όλα όσα θέλετε να κάνετε, έρχονται στην επιφάνεια και σας ωθούν να πράξετε, να αδράξετε τις ευκαιρίες να νιώσετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά. Πιστεύετε σήμερα στον εαυτό σας, θέλετε να περνάτε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιστεύετε πως αυτό που τελικά μένει στον απολογισμό, είναι εκείνες οι στιγμές που ζήσαμε και τις χαρήκαμε. Στα αισθηματικά σας φροντίζετε να καλύψετε τα θέλω του συντρόφου σας εσείς οι δεσμευμένοι και να λάβετε και να δώσετε αγάπη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το σύνθημα της μέρας είναι “επικοινωνήστε”! Πείτε όλα όσα σας απασχολούν, τους προβληματισμούς σας, τις ανησυχίες σας, το όραμά σας! Πείτε όλα εκείνα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα! Οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι εκεί για να σας ακούσουν και να σας δώσουν τα φώτα τους και τις συμβουλές τους. Στην αισθηματική σας αποζητάτε από το ταίρι σας να σας καταλαβαίνει, να μοιράζεται μαζί σας τα ίδια ιδανικά και τα ίδια θέλω. Έτσι μόνο μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά στη σχέση σας και να νιώθετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με φίλους και γνωστούς θα περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας σήμερα. Έχετε πολύ καλή ψυχολογία, αναζητάτε τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων προκειμένου να περάσετε καλά και βρίσκεστε μαζί τους και απολαμβάνετε την παρέα τους και όσα μοιράζεστε. Επιζητάτε την ξεκούραση και με ό,τι ασχοληθείτε, σήμερα θέλετε να σας χαλαρώνει. Για κανέναν λόγο σήμερα δε θέλετε να πιεστείτε ή να νιώσετε ότι καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες για τρίτους. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και θα βιώσετε στιγμές απολογισμού των όσων έχουν γίνει στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Το βλέμμα σας σήμερα είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σας. Σαν να έχουν προκύψει κάποιες έκτακτες δουλειές, τις οποίες μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Εσείς βέβαια θα βρείτε χρόνο και για όλα εκείνα που θέλετε να κάνετε. Όπως μία βόλτα με τους φίλους σας, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας, μία βόλτα στην αγορά, για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ. Θα είστε εξωστρεφείς και θα δείχνετε τι είναι αυτό που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ
Έντονη και πολυάσχολη θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς. Θα ασχοληθείτε με πολλά και ταυτόχρονα πράγματα και δε θα βαρεθείτε καθόλου κατά τη διάρκεια της μέρας. Είστε γεμάτοι ενέργεια, με πάρα πολύ καλή διάθεση και φροντίζετε αυτό να το δείχνετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Είστε η ψυχή της παρέας σήμερα και όποιος σας επιλέξει, θα περάσει πάρα πολύ όμορφα μαζί σας. Είναι η μέρα που φέρνει στην επιφάνεια την πλευρά του εαυτού σας για διασκέδαση, χαλάρωση και καλοπέραση. Χαρείτε την, λοιπόν! 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου