24.8.16

Ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν, καθώς θα δείτε κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Σιγά-σιγά δρομολογούνται εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας που θα σας φέρουν χαρά και αισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα, αναζητάτε εσείς οι αδέσμευτοι εκείνο το ταίρι που δε θα σας βγάλει απλά από τη μοναξιά, αλλά θα σας χαρίσει στιγμές μοναδικές και υπέροχες. Οι αδέσμευτοι χαίρεστε τις στιγμές με το ταίρι σας και το πάθος επικρατεί στη σχέση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η επικοινωνία σας σήμερα με κάθε τρόπο ευνοείται κι εσείς νιώθετε πως μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Φροντίζετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και δουλεύετε επιμελώς έτσι ώστε να πετύχετε όλα όσα λαχταράτε σε αυτόν τον τομέα. Έχετε ανάγκη σήμερα να βρείτε συμμάχους στην επιθυμία σας να περάσετε καλά και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η τάση να είστε λίγο υπερβολικοί εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, καθώς θα παρεξηγείτε σήμερα ό,τι κι αν ακούτε, αδίκως βέβαια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα δείτε από σήμερα να βελτιώνονται βασικοί τομείς της ζωής σας και θα νιώσετε πολύ όμορφα με κάποια νέα που θα αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή. Βρίσκεστε σε ευχάριστη κατάσταση, είστε κοινωνικοί και φροντίζετε να κάνετε πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας κάνουν χαρούμενους. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει έντονη γοητεία και η παρουσία σας δεν περνάει απαρατήρητη. Εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να νιώσετε ποθητοί και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σας σήμερα θα είναι αρκετά γεμάτη με διάφορα θέματα, αλλά και ευχάριστες επαφές. Θα δείτε τους αγαπημένους σας φίλους, θα μοιραστείτε τα νέα σας και γενικότερα η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα σε οικογενειακό επίπεδο και να χρειαστεί να συναντηθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, που έχουν κάποια παράπονα ότι δε σας βλέπουν συχνά. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε ότι υπάρχει μία στασιμότητα στα ερωτικά σας και ότι δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Θα νιώσετε σήμερα καλά με τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά σας, ήρθε η στιγμή να αναγνωριστούν κι εσείς θα νιώσετε την επιτυχία και την αναγνώριση. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βιώσετε αισθήματα που σας ενώνουν και σας δένουν περισσότερο ως ζευγάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας σήμερα θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα τρέξετε για να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις και όλα όσα θέλετε να φέρετε εις πέρας. Μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Κάποια έξοδα που ίσως προκύψουν σήμερα, ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στα ερωτικά σας φροντίστε να είστε ειλικρινείς εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας σχετικά με το τι νιώθετε και τι προσδοκάτε από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε την περιπέτεια τη σημερινή μέρα και όχι στη σταθερή σχέση. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε για τις ιδέες σας, για όλα όσα θέλετε να καταφέρετε και γενικότερα για τις προσδοκίες σας στα επαγγελματικά σας και όχι μόνο. Φροντίζετε σήμερα να είστε σε καλή διάθεση, να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και γενικότερα θα είστε κοινωνικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, βάζετε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες εσείς οι δεσμευμένοι και θέλετε να εκφράσετε όσα σας απασχολούν στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε το νου σας σήμερα σε καταστάσεις του παρελθόντος, που σας έχουν κατά κάποιο τρόπο πληγώσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να βιώσετε στιγμές υπέροχες σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Βλέπετε τα πράγματα και τις καταστάσεις που ζείτε με μία πιο θετική οπτική γωνία και αντιμετωπίζετε τους γύρω σας με καλή διάθεση. Αγαπάτε να μιλάτε στους δικούς σας ανθρώπους για όλα όσα σκέφτεστε και οραματίζεστε και έχετε μια καλή κουβέντα για όλους. Και στην αισθηματική σας ζωή υπάρχουν καταστάσεις που θέλετε να αλλάξετε, έτσι ώστε εσείς οι δεσμευμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε και να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στην επαγγελματική σας ζωή σας βρίσκει η σημερινή μέρα, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες καλείστε να φέρετε εις πέρας και να καταφέρετε να τις διεκπεραιώσετε. Αναζητάτε σήμερα εκείνο το στήριγμα που θα σας δώσει την ώθηση, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε πράξη όλα όσα σκέφτεστε για την επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μία κινητικότητα για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς θα δείτε όχι μόνο ότι αρέσετε, αλλά ότι θα έχετε και μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα τονίζονται οι επικοινωνίες και νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε σε όλα τα επίπεδα για όσα σας απασχολούν. Θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας, να νιώσετε ότι οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε και ότι δε σας πιέζουν να ασχοληθείτε με κάτι, που δε θεωρείτε εσείς ότι θα σας αποφέρει. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε ευχάριστοι με το ταίρι σας και θα κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν, έτσι ώστε να νιώσετε πως η σχέση σας ανανεώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις που θα έχετε σήμερα σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή, ωστόσο εσείς αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας είστε με τους φίλους σας και να περνάτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Θέλετε να νιώσετε ότι ασχολείστε με δημιουργικές καταστάσεις και ότι δεν πιέζεστε να κάνετε κάτι που δε σας ευχαριστεί ή δε σας δημιουργεί χαρούμενα συναισθήματα. Στα αισθηματικά σας, βιώνετε την ανάγκη να έρθετε κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές έξω από τα συνηθισμένα, πιο πρωτότυπες και πιο ιδιαίτερες. Ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε με το ταίρι σας από κοινού ένα χόμπι. 

ΙΧΘΥΣ
Το μόνο που δεν επιθυμείτε τη σημερινή μέρα είναι να βαρεθείτε και να ασχοληθείτε με τα ίδια και τα ίδια. Αναζητάτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας νέες εμπειρίες, που θα σας συναρπάσουν και θα σας δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, γιατί θα την αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είστε σε μια φάση πολύ καλή και νιώθετε την ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω όλα σας τα δημιουργικά ταλέντα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να κάνετε ένα συναισθηματικό άνοιγμα και να βιώσετε στιγμές όμορφες με ένα ταίρι, που θα σας εμπνέει.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου