21.8.16

Ζώδια σήμερα 21 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Συνδυάστε σήμερα, αγαπημένοι μου Κριοί, την ψυχαγωγία σας με καινούριες, εποικοδομητικές γνωριμίες που σας προσεγγίζουν, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική πρόταση, αισθανθείτε τη συναισθηματική ασφάλεια και την απόλυτη σιγουριά που σας χαρίζει ο ερωτικός σας σύντροφος, μη φοβάστε να εκφράσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας στα κοντινά σας πρόσωπα, δείξτε αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε οτιδήποτε χτίζεται με ειλικρινείς και άδολες προθέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να μη σας αρέσουν οι απότομες και αιφνιδιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, καλοί μου Ταύροι, αν είναι όμως ευχάριστες και χαρούμενες, τότε θα πρέπει να γίνουν ευπρόσδεκτες με συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε πως δεν πρέπει να έχετε τόσες μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και τα προσφιλή σας άτομα, αλλά να δείχνετε ανεκτικότητα και διαλλακτικότητα στις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε σήμερα, φίλοι μου Δίδυμοι, να εκτεθείτε στα προσφιλή σας άτομα και στον αγαπημένο σας σύντροφο με τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας, μη γίνεστε απρόσεκτοι με τις πράξεις σας και επιθετικοί φραστικά, γιατί μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ρήξη στο δεσμό σας με αρκετά σοβαρές επιπτώσεις για το μέλλον. Ανοίξτε προσεκτικά το δρόμο για να πετύχετε τους στόχους και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, ελέγξτε τις κινήσεις, τις επιλογές και το άγχος σας, που εμποδίζουν να δείτε τις εξελίξεις καθαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δείξτε ετοιμότητα σήμερα, αγαπημένοι Καρκίνοι, σε ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα που είναι πολύ πιθανόν να αναστατώσουν τη ζωή σας, ενδιαφερθείτε για τους κοντινούς σας φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τρυφερότητα και καλοπροαίρετη διάθεση, προετοιμαστείτε για ερωτικές δοκιμασίες από το σύντροφό σας, λίγο πριν σας ανακοινώσει σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αναγεννήστε το δεσμό σας αφήνοντας ελεύθερη την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. 

ΛΕΩΝ
Αφιερώστε χώρο και χρόνο σήμερα, καλοί μου Λέοντες, σε αυτό που λέμε στενό περιβάλλον, είτε αφορά μια φιλική σχέση που έχετε απομακρυνθεί, είτε έχει να κάνει με τα σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, είτε με το ένα και μοναδικό ταίρι που αγαπάτε. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και συμβιβαστική διάθεση τις διαφορές που υπάρχουν με το σύντροφό σας, μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά σε μια διαφωνία, αλλά νερό στο κρασί σας, για να εισπράξετε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε στην άκρη τα ψυχολογικά σας προβλήματα και τη στενότητα που αισθάνεστε μέσα σας, καλοί μου Παρθένοι, και προσπαθήστε να το ρίξετε έξω, διασκεδάζοντας, κάνοντας τα αγαπημένα σας σπορ, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή και σπάνια ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αστρολογικές συγκυρίες που επικρατούν, σας προτρέπουν να μετακινηθείτε, να διασκεδάσετε και να διώξετε το άγχος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, στηριζόμενοι πάντα στις δικές σας αντοχές και δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ
Κάντε σωστούς και συνετούς υπολογισμούς στα έξοδα και τις δαπάνες σας, αγαπημένοι Ζυγοί, μην σπαταλάτε άδικα την ενέργεια και τα υλικά αγαθά, γιατί προβλέπονται δυσκολίες και προβλήματα. Μη σας πιάνει πανικός, βρείτε διέξοδο στη συντροφικότητα του δεσμού σας, επωφεληθείτε από την τρυφερότητα και τη ρομαντική διάθεση, συζητήστε τα μελλοντικά σχέδια και τις εξελίξεις που σκέφτεστε με τη σχέση σας, βάλτε γερά θεμέλια στις φιλοδοξίες σας αποχαιρετώντας το αμφίρροπο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις κόντρες με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας σήμερα, φίλοι μου Σκορπιοί, μην αφήνετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας να σπέρνουν ζιζάνια ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλάξτε τακτική στον έρωτα, προσεγγίζοντας τον ερωτικό σας σύντροφο με πράες και ισορροπημένες κινήσεις, με ήρεμες και γαληνεμένες επιλογές. Η επιθετική συμπεριφορά σάς είναι απαραίτητη μόνο για να αποδείξετε το έντονο πάθος και την αγάπη σας στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να μην παρεννοηθούν τα λόγια και οι πράξεις σας από τα κοντινά σας πρόσωπα και το περιβάλλον που κινείστε, αγαπημένοι Τοξότες, καλό θα ήταν να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα μιλήσετε, που θα ζητήσετε μια χάρη, που θα επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις από τον παρορμητισμό σας και να μην παρεννοηθεί το πραγματικό σας ενδιαφέρον από τη σχέση σας. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι μια απίθανη πλανητικά μέρα για να παίξετε με το αντίθετο φύλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματική αβεβαιότητα και ανασφάλεια σας κυριεύουν, φίλοι Αιγόκεροι, ίσως γιατί είσαστε αρκετά επηρεασμένοι από τις προσωπικές έγνοιες και φροντίδες της δουλειάς, πιθανόν γιατί ο ερωτικός σας σύντροφος έχει ανάγκη από τρυφερότητα και ζεστασιά ή γιατί χρειάζεται να ριψοκινδυνέψετε και να ρισκάρετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, που από καιρό θέλετε να κάνετε. Αφήστε πίσω σας τις ανησυχίες και τους φόβους, τίποτα δεν έχει τελειώσει στην αγάπη, όλα διορθώνονται με την καλή διάθεση και το κέφι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κοιτάξτε μπροστά, αγαπημένοι Υδροχόοι, ξεκαθαρίστε τα βαθιά σας συναισθήματα για τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σας, ανακαλύψτε αν υπάρχουν ακόμα δυνατά χτυποκάρδια για το ταίρι σας, μην αφήνετε ερωτικές εκκρεμότητες που αργότερα ίσως δεν μπορείτε να κλείσετε, κάντε ένα ουσιαστικό και ρεαλιστικό βήμα στη σχέση σας, πάρτε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας, βρείτε ώρες για ξεκούραση, για χαλάρωση και για μοναδικές στιγμές με το δεσμό σας, που δίνουν ηχηρές απαντήσεις στις ανησυχίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, φίλοι Ιχθύες, αντιμετωπίστε σήμερα πάσης φύσεως δυσκολίες ή αντιξοότητες στην καθημερινότητά σας, δίνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την ετοιμότητά σας στα κοντινά πρόσωπα και τον αγαπημένο σας σύντροφο. Μην επιδιώκετε να πάρετε εδώ και τώρα μια σημαντική απάντηση για τη σχέση σας, φερθείτε με διπλωματία και γλυκύτητα στο ταίρι σας, ελέγξτε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας, χωρίς να δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις και αφορμές στο δεσμό σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου