20.8.16

Ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, καινούρια ξεκινήματα έρχονται στο προσκήνιο. Νέοι έρωτες, νέες δραστηριότητες θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή. Θα είστε δυναμικοί, αυθόρμητοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Θα δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και θα διαγράψετε τα προβλήματα που έχετε στο μυαλό σας. Το σαββατόβραδο σας βρίσκει σε παραλιακό μέρος με την παρέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, θα μπλοκάρει το μυαλό σας με δυσάρεστα γεγονότα από το παρελθόν. Πράγματα τα οποία θέλετε να τα ξεχάσετε και δεν μπορείτε. Πράγματα τα οποία σας μαχαιρώνουν την καρδιά και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Μείνετε με τον εαυτό σας, καθαρίστε το μυαλό σας και βρείτε τη γαλήνη που σας αξίζει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη εισέρχεται στο Κριό, θα κάνετε νέα ξεκινήματα στη καθημερινότητά σας. Νέα σχεδία, νέες δραστηριότητες έρχονται στο προσκήνιο για να σας αλλάξουν τη ζωή. Αποφύγετε τις περιττές αγορές γιατί τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα δεν πάνε καλά. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα κάνετε έξοδα που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Οι σχέσεις με τους συγγενείς σας θα είναι πολύ καλές, γεγονός που θα σας βοηθήσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, η σκέψη σας θα μπλεχτεί ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. Θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι πίσω στο χρόνο και θα θυμηθείτε κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις. Καθαρίστε το μυαλό σας, βγείτε έξω και κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν, για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που σας βαραίνουν το μυαλό.  

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη εισέρχεται στο Κριό, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο μπορεί και να σας αλλάξει τη ζωή. Καινούρια ξεκινήματα, νέα πάθη και πολύ-πολύ τρελά έρχονται στη ζωή σας, για να σας ανεβάσουν ψυχολογικά και όχι μόνο. Να ξέρετε ότι η περίοδος αυτή είναι θετική για σας και τους στόχους σας και ό,τι κάνετε, θα έχει μεγάλη επιτυχία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, το μυαλό σας θα είναι στο παρελθόν και σε κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις. Πάρτε ανάσα και αδειάστε τη σκέψη σας από ενοχλητικά πράγματα που μόνο πόνο στην καρδία σας δίνουν. Μην λέτε πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό και οδηγηθείτε σε ρήξη. Θα προκύψουν οικονομικά οφέλη από δικά σας άτομα. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, θα μπείτε σε μια διαδικασία ανασκόπησης του παρελθόντος. Θα θυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα που στο παρελθόν σας κούρασαν ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να κινηθείτε με σύνεση στα οικονομικά σας, γιατί αυτό το διάστημα έχετε σπαταλήσει αρκετά χρήματα. Ευνοούνται θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Αυτή η ημέρα πιθανόν να είναι σημαντική στην ζωή σας, αφού οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν ριζικά. Θα απαλλαγείτε από πράγματα που τα θεωρείτε παλιά. Η αποψινή βραδιά θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφτείτε σε φίλους ή γνωστούς που έχετε καιρό να δείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη εισέρχεται στο Κριό, νέες αγάπες και πολλές ανατροπές έρχονται στο προσκήνιο, για να γίνει την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Σήμερα θα κρατάτε μυστικά από τους άλλους για ορισμένα θέματα, γιατί έχετε τους λόγους σας. Αν έχετε προβλήματα και πρέπει να τα λύσετε άμεσα, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων ή του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, ένα ευχάριστο ταξίδι μπορεί να σας δημιουργήσει υπέροχα συναισθήματα. Θα πρέπει λίγο να χαλαρώσετε στα αισθηματικά σας και να ακολουθήσετε μια πιο ορθολογιστική προσέγγιση. Αποφύγετε τις περιττές αγορές, γιατί θα τις μετανιώσετε. Σκέψεις αγάπης και εκτίμησης για το σύντροφό σας εμφανίζονται σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη εισέρχεται στο Κριό, νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν αισιόδοξους, ενεργητικούς και αυθόρμητους. Πείτε “ναι” στις εξωτερικές αλλαγές και μη διστάσετε. Αυτή την περίοδο τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και θα προκύψει μια καλή γνωριμία στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, προβλήματα και εντάσεις θα προκύψουν με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεστε σε προβλήματα του παρελθόντος. Νιώθετε σήμερα την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, μακριά από γνωστούς και φίλους, μέχρι να μπορέσετε να αξιολογήσετε ορισμένες καταστάσεις.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου