20.8.16

4η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας


Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Λευκή Νύχτα Καλαμάτας στις 27 Αυγούστου 2016.

Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες Λευκές Νύχτες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, η Λευκή Νύχτα έχει πλέον καθιερωθεί στην πόλη της Καλαμάτας και έρχεται για τέταρτη φορά.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί τη Γιορτή του Εμπορικού Κόσμου της πόλης. Κατά τη διάρκειά της από τις 8 μ.μ. του Σαββάτου 27/8/2016 έως τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 28/8/2016, τα καταστήματα της πόλης παραμένουν ανοικτά και προσφέρουν τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές – σε αρκετές περιπτώσεις οι εκπτώσεις αγγίζουν το 80%.

Παράλληλα ο Δήμος Καλαμάτας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διοργανώνει μεγάλο πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή συλλόγων της πόλης στις οποίες τοπικοί και όχι μόνο καλλιτέχνες σε όλες τις εμπορικές γειτονιές της πόλης από το Ιστορικό Κέντρο έως και την παραλία παρουσιάζουν χορευτικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές δράσεις, κλπ. Happenings, κεράσματα, εκθέσεις παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και πολλές άλλες εκπλήξεις, είναι ορισμένες μόνο από τις εμπειρίες που θα ζήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην Καλαμάτα το διήμερο.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου