7.7.16

H Αλέκα Κανελλίδου LIVE στο ΦΟΥΓΑΡΟ


Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί στο Ναύπλιο για μία και μοναδική συναυλία στον υπαίθριο χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟ, το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 10 μ.μ. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με διαχρονικά τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική βραχνάδα των blues, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε αναπάντεχες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ. 

Την συνοδεύει το κουαρτέτο του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της παράστασης.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Τάκης Φαραζής – πιάνο
Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Οργάνωση παραγωγής: STAR BRIDGE, www.starbridge.gr
Πληροφορίες: 27520 47300, www.fougaro.gr


Σάββατο, 16 Ιουλίου στις 10 μ.μ.
ΦΟΥΓΑΡΟ στο Ναύπλιο 

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ (όρθιοι), 15€ (καθήμενοι Β' Ζώνης), 20€ (καθήμενοι Α' Ζώνης)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Fougaro Le Café - 2752047347 | Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων Public (Άργος: Δαναού 25, τηλ. 2751061950) | Δισκοπωλείο INDIE (Ναύπλιο, Μπουμπουλίνας 19, τηλ. 2752026941) | www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου