14.7.16

«Βγαίνουν μπροστά» βουλευτές της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια


Αποφασισμένοι να παρέμβουν, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η Πελοπόννησος στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εμφανίζονται κυβερνητικοί βουλευτές  της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ομάδα βουλευτών από σχεδόν όλους τους νομούς της Πελοποννήσου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι σε ετοιμότητα, ώστε αν χρειαστεί να παρέμβει με συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές, προς το παρόν, δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε ζητήματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο – όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ορισμένοι από αυτούς- δεν θα αφήσουν σε καμία περίπτωση την περιφέρεια Πελοποννήσου και τους κατοίκους της, να γίνει έρμαιο των αντιπαραθέσεων και της ανικανότητας αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όποιες πρωτοβουλίες αναμένεται να εκδηλωθούν από την ερχόμενη εβδομάδα και αφού συνεδριάσει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου.

Κεντρική λύση

Παράλληλα κυβερνητικά στελέχη διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αν και εφόσον η κυβέρνηση κρίνει πως πρέπει να παρέμβει, προκειμένου να άρει το αδιέξοδο, θα το κάνει. Άλλωστε, όπως έχει ήδη αναφέρει το messiniapress, κυβερνητικά στελέχη παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Πελοπόννησο, περιοχή την οποία θεωρούν την πιο ευάλωτη στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. «Αν χρειαστεί θα δώσουμε εμείς τη λύση» σημείωναν με νόημα κυβερνητικά στελέχη χθες, μετά το νέο αδιέξοδο που σημειώθηκε με την επικύρωση του αναθεωρημένου σχεδιασμού για την Πελοπόννησο.


ΠΗΓΗ: messiniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου