14.7.16

Μεγάλη επιτυχία για το «1ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακού Χορού» στους Γαργαλιάνους


Μέσα σε κλίμα εγκάρδιο, με θερμά συναισθήματα αγάπης και φιλίας ολοκληρώθηκε το «1ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακού Χορού» το οποίο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Αγαπηνίων 2016 το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Η εκδήλωση είχε σαν σκοπό την προώθηση των ντόπιων παραδοσιακών χορών, τραγουδιών και εθίμων μέσα από τα παιδικά Τμήματα και με την συνεύρεση, με άλλους αντίστοιχους συλλόγους, ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά ακόμη περισσότερους χορούς.

Διοργανωτές της ιδέας αυτής ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κα. Λουκία Πρεβεζάνου στη σύντομη ομιλία της καλωσόρισε τα παιδιά των συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και το κοινό που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κα. Πόπη Τσαουσίδου και κα. Σπυριδούλα Καλκαβούρα για την παρουσίαση της βραδιάς καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος εξήρε το έργο των Συλλόγων της Τριφυλίας.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν:

1.Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών
2.Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης
3.Σύλλογος «Καλλιπάτειρα» Κοπανακίου
4.Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου
5.Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου