9.2.17

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ
Θα προσπαθήσετε να δείτε με ένα δικό σας τρόπο κάποια θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν περιμένατε. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να ρυθμίσετε όπως θα θέλατε κάποιες υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σκέψεις για κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν υποθέσεις οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Όσα συμβαίνουν γύρω σας και ιδιαίτερα τα άτομα που συναναστρέφεστε επηρεάζουν πολύ τον ψυχικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, δίνει σε μεγάλο βαθμό μία τάση αλλαγών σε κοινωνικές επαφές. Οι μικροχαρές θα υπάρχουν όλη την ημέρα και επίσης ευχάριστα νέα από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την [τύχη] της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα πάρετε τα πρώτα θετικά σημάδια για την ολοκλήρωση κάποιων συναισθηματικών υποθέσεων. Θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους τις επόμενες μέρες και θα βρεθούν οι καταλληλότερες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο να τακτοποιηθείτε συναισθηματικά και οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς. Όλα θα γίνουν με αργό ρυθμό, αλλά σταθερό. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να δείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα στο Λιοντάρι, σας κάνει πολύ κοινωνικούς αλλά και αρκετά άστατους σε ιδέες και γνώμες. Βέβαια η καλή θέση της Σελήνης προς εσάς, σας χαρίζει αισιοδοξία και πολύ πιθανόν σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία πάνω σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει αρκετή υπομονή ώστε να βρείτε τις ισορροπίες που επιθυμείτε με τον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μία απόφαση που αφορά το αύριο της σχέσης σας. Μία οικονομική εύνοια θα σας δώσει ώθηση σε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Μία μέρα που θα σας χαρίσει επαγγελματικές εξελίξεις. Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν σας ταιριάζει.


ΠΗΓΗ: thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου