9.11.16

Πανηγυρίζει ο πρώην ηγέτης της Κου Κουξ Κλαν για τον Τραμπ


Ο πρώην ηγέτης της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν, Ντέιβιντ Ντουκ, έσπευσε να συγχαρεί τον Ντόναλντ Τραμπ και να διεκδικήσει μερίδιο στην επικράτησή του στις εκλογές, αποδίδοντάς την επιτυχία του και στην υποστήριξη των μελών της ρατσιστικής οργάνωσης.

Οπως έγραψε στο Twitter, «Ο κόσμος μας έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εκλογή του Τραμπ».


Στη συνέχεια ο πρώην «μέγας μάγιστρος» ανήρτησε μία όχι ιδιαίτερα κολακευτική φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον γράφοντας: «Η Χίλαρι αποκαλύφθηκε ποια πραγματικά είναι και ήταν. Μία δειλή που δεν μπορούσε ούτε να αντιμετωπίσει το έθνος και να αναγνωρίσει την ήττα της», με hashtag #lockherup (κλειδώστε την).

Στο πλαίσιο του παραληρηματικού λόγου, ο Ντουκ προχώρησε σε νέο «τιτίβισμα» γράφοντας πως ο Τραμπ έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς που έζησαν ποτέ, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία επεξεργασμένη φωτογραφία η οποία κατέγραφε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο πάνω σε άρμα μάχης.

Υπενθυμίζεται πως η Κου Κλουξ Κλαν είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Τραμπ, ο οποίος αφού αρχικά δεν αντέδρασε στη στήριξη των μελών της ρατσιστικής οργάνωσης, στη συνέχεια και μετά το σάλο που προκλήθηκε δήλωσε πως δεν γνωρίζει ούτε την οργάνωση, ούτε τον Ντουκ.


ΠΗΓΗ: lionnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου