9.11.16

Ζώδια σήμερα 9 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει σήμερα, φίλοι Κριοί, στον Υδροχόο και επιταχύνει τις διαδικασίες που αφορούν σε θέματα καριέρας, σας ξεσηκώνει από το λήθαργο και την στασιμότητα, σας βγάζει από το σπίτι σας να δείτε φίλους, να κάνετε νέες, συμφέρουσες γνωριμίες είτε αυτές αφορούν τη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ρισκάρετε στον έρωτα όσοι είστε αδέσμευτοι, γεμίστε το δεσμό σας με πάθος και απόλυτη δοτικότητα, με χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια σημαντική, επαγγελματική επιτυχία θα σας γεμίσει ικανοποίηση και ανταμοιβή σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, ανοίξτε τα φτερά σας με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία, πιστέψτε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τα πιο δύσκολα επιτεύγματα, διώξτε την ένταση και τον εκνευρισμό από την καθημερινότητά σας, κάντε αυθόρμητες και ελεύθερες συζητήσεις με τα κοντινά σας άτομα, μιλήστε ανοιχτά για τα μελλοντικά σας σχέδια στον ερωτικό σύντροφο, εμπιστευτείτε τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαφές με άτομα κύρους κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, είστε στο επίκεντρο της προσοχής και της σημασίας των συνεργατών και των φιλικών σας ατόμων, εκμεταλλευτείτε την αισιοδοξία και την παρορμητικότητα που σας δωρίζει ο Άρης από το φιλικό σας Υδροχόο, ξεκαθαριστείτε με ευγενική διάθεση και ζεστούς τρόπους μια σημαντική εκκρεμότητα στην ερωτική σας ζωή, αρπάξτε την ευτυχία που σας ανήκει, φανείτε δυνατοί εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χαλαρώστε σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σας, απολαύστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων και των συναδέλφων σας, δείτε τους κόπους και τις προσπάθειές σας να πιάνουν τόπο, ταξιδέψτε ανέμελα με το νου και τη σκέψη σας στους επόμενους στόχους σας, έχετε υπομονή και κατανόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, μια έξοδος με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό, σας φέρνουν ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις κόντρες σήμερα, φίλοι Λέοντες, με τον Άρη να περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε στα όρια σας, να ξεσπάσετε σε πρόσωπα που δε φταίνε, να χάσετε ακόμα και το δίκιο σας. Φερθείτε με διπλωματία και πονηριά, πάρτε πρωτοβουλίες για μια φιλική συγκέντρωση, για μια κοντινή φυγή με το ταίρι σας, μην ανεβάζετε τους τόνους για μικρολεπτομέρειες και μην προκαλείτε την τύχη σας με την ομόνοια και την ισορροπία του δεσμού σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αγαπητοί Παρθένοι, οι αστρολογικές όψεις των πλανητών σάς προτρέπουν να μην γίνεστε εγωκεντρικοί και ατομιστές απέναντι στα θέλω και τις επιθυμίες των γύρω σας. Μη χάνετε την ενέργεια και το δυναμισμό σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να βοηθήσετε τις ανθρώπινες που σας περιβάλλουν και έχουν την ανάγκη σας, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με τρυφερότητα και φροντίδα. 

ΖΥΓΟΣ
Φορτίστε δυναμικά τις μπαταρίες σας, φίλοι Ζυγοί, με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, ξαναβρείτε την χαμένη σας ελπίδα στα εργασιακά ζητήματα που σας προβληματίζουν, επωφεληθείτε από την εύνοια των πλανητών για να ξεδιαλύνετε ό,τι δε σας είναι χρήσιμο από το παρελθόν, ό,τι σας πονά και σας βάζει σε διλήμματα. Φρεσκάδα και αισιοδοξία είναι σήμερα το σύνθημά σας και στην ερωτική σας ζωή, το πρωτοποριακό σας πνεύμα και ο αισθησιασμός σας είναι συνδυασμός που γοητεύει το ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε καλή και ευχάριστη διάθεση και σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να ασχολείστε με πράγματα και θέματα που σας τονώνουν ψυχολογικά και αυτό σας βοηθάει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε μια οικογενειακή σύγκρουση, που ίσως αποπροσανατολίσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μη διαφωνείτε έντονα με τα μεγαλύτερα από εσάς πρόσωπα, ακούστε τις συμβουλές και τις προτάσεις τους και ζυγίστε τις επιθυμίες και τις δικές σας ανάγκες, δίχως να προκαλείτε ταραχή γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σας κουράζει η μονοτονία και η στασιμότητα, σας εκνευρίζει το σπίτι και οι καταστάσεις που δεν μπορείτε να διορθώσετε, σας αιχμαλωτίζει φραστικά κάθε τι που δεν μπορείτε να επηρεάσετε στο εργασιακό περιβάλλον που κινείστε και όλα αυτά μαζί, φίλοι Τοξότες, μπορεί να είναι μια μάζα απελπισίας και απογοήτευσης, που αν εκραγεί χωρίς να την ελέγξετε, θα υπάρχουν σήμερα τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στη συνοχή και την ομοψυχία του δεσμού σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως σήμερα έρθουν στην επιφάνεια, αγαπητοί Αιγόκεροι, κάποια σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και την αξιοσύνη σας. Μπορεί αυτό το διάστημα ο έρωτας και γενικότερα η συναισθηματική σας ζωή να μην αποτελούν την πρώτη σας προτεραιότητα, ωστόσο το αποψινό βράδυ ίσως είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία η συμπαράσταση και η βοήθεια του συντρόφου σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στο ζώδιό σας, φίλοι Υδροχόοι, με αποτέλεσμα να ανθίζουν και να καρποφορούν ενέργεια και δυναμισμό οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και οι προσωπικοί σας στόχοι. Τα οικονομικά σας είναι ένα κομμάτι που θα σας προκαλέσει άγχος, οι στενές, φιλικές σας σχέσεις ζητούν τη συμπαράσταση και τις συμβουλές σας, επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στη συναισθηματική σας ζωή, όλα γύρω σας απαιτούν τη δράση, την τόλμη και το θάρρος σας για να γίνουν πραγματικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, τη λεκτική επιθετικότητα και το παρασκήνιο που ίσως επηρεάζει τις καταστάσεις και τα θέματα στη δουλειά σας, η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Άρης από τον Υδροχόο πιθανόν σας αναγκάσουν να παλέψετε με την αίσθηση του καθήκοντος από την μια πλευρά και με τις πραγματικές και ουσιαστικές σας επιθυμίες από την άλλη. Μην αντιμετωπίζετε τις τελευταίες για εσάς δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή με ανταγωνιστική διάθεση, αλλά με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου