21.11.16

Ζώδια σήμερα 21 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη που εισέρχεται στην Παρθένο, σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω καιρό και πρέπει να γίνουν. Πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να ξεκινήσεις  δουλειά. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς  αλλά δεν μπορούν κάποια πράγματα να μένουν πίσω άλλο. Μια νέα συνεργασία ή πρόταση στο επαγγελματικό φορτώνει κι άλλο το πρόγραμμα σου. Είναι δύσκολο να λες όχι αλλά μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις που στο τέλος θα σε πνίξουν. Δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Ασχολήσου με τη διατροφή και την υγεία σου και  διοχέτευσε την ενέργεια σου στον αθλητισμό. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη που εισέρχεται στην Παρθένο, σε βρίσκει με πολλές συναντήσεις, πολλά τηλεφωνήματα, ίσως κάποια επαγγελματικά ραντεβού. Οι διάφορες συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Συνεργάτες και φίλοι σου εκμυστηρεύονται προσωπικά τους θέματα. Είναι μια καλή ημέρα να δώσεις τη συμβουλή σου σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όλα τώρα τα νιώθεις πιο έντονα μέσα σου, τα συναισθήματα μεγεθύνονται  και  δεν μπορείς να κρατηθείς. Ότι νιώθεις το εκφράζεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς δυνατά και  έντονα. Μετρίασε λίγο το πάθος σου και προσπάθησε να εξηγήσεις με μια ήρεμη συζήτηση στους άλλους αυτά που θέλεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τα πράγματα σοβαρά και να είσαι μετρημένος, πράγμα λίγο περίεργο για εσένα. Μετράς τις κουβέντες σου και είσαι επιφυλακτικός με τους άλλους. Είναι που δε θέλεις να κάνεις πάλι τα ίδια λάθη. Ταυτόχρονα ίσως κάποιοι γύρω σου ζητάνε τη βοήθειά σου ή εξαρτώνται από τις αποφάσεις σου. Ασχολήσου με τους αγαπημένους σου και μην τους παραμελείς. Βρες χρόνο να προσφέρεις  την αγάπη σου. Είναι κάτι εξάλλου που σε γεμίζει και τον τελευταίο καιρό το έχεις ιδιαίτερα ανάγκη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, έχεις την ανάγκη να εκφραστείς έντονα, να συζητήσεις γι' αυτό που νιώθεις με τους γύρω σου να δράσεις άμεσα σε ότι προκύψει, να φωνάξεις τον ενθουσιασμό σου. Δεν μπορείς να κρατήσεις μέσα σου τίποτα και οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. Αυτό ίσως σε φέρει σε μια μικρή διαμάχη με κάποιον που δε θα συμφωνείς, γιατί η υπερβολή θα σε κατακλύζει. Συναισθηματικά έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις από τις προηγούμενες ημέρες και τώρα προσπαθείς να τις εφαρμόσεις. Αλλά τα απρόοπτα δεν σε αφήνουν να είσαι τόσο πιστός στις αποφάσεις σου…

ΛΕΩΝ
Ευχάριστη ημέρα η σημερινή, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο. Έχεις αισιοδοξία και πείσμα για όλα τα δύσκολα που προκύπτουν. Βρίσκεις λύσεις άμεσα και ξεχωρίζεις με την διορατικότητά σου. Τώρα όλα προβλήματα φαίνονται μικρά μπροστά σου και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Στα συναισθηματικά μια ιστορία που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό έχει θετική εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος και υπήρχε  κάποια μικρή παρεξήγηση στη σχέση σήμερα  βρίσκεις τον τρόπο και τη θέληση να λύσεις τα πάντα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου έχεις αρχίσει να απολαμβάνεις τους καρπούς αυτών που έσπερνες τον τελευταίο καιρό, είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά. Οι εξελίξεις βέβαια δεν είναι αυτές που θα ήθελες αλλά πρέπει να είσαι ικανοποιημένος και με αυτά τα μικρά αποτελέσματα. Ούτος η άλλως εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους  ότι η επιτυχία του στόχου έρχεται σκαλοπάτι σκαλοπάτι. Μια νέα γνωριμία στα συναισθηματικά σε έχει ενθουσιάσει αλλά θα  πρέπει να εξετάσεις  τα υπέρ και τα κατά του ατόμου. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Αν είσαι δεσμευμένος  βρίσκεις στήριξη από το ταίρι σου και παίρνεις ικανοποίηση. 

ΖΥΓΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, συμφιλίωση είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Αν είχες παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον  σήμερα έχεις όλη την καλή διάθεση να συζητήσεις και να συγχωρήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Παίρνεις κοινές αποφάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος έχεις τη διάθεση να ρίξεις νερό στο κρασί σου για κάποιο άτομο που σε είχε απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, αναπάντεχες συναντήσεις πλαισιώνουν τη σημερινή ημέρα. Άτομα που είχες να δεις καιρό εμφανίζονται. Πολλές συζητήσεις και στο επαγγελματικό αφού θέματα που προκύπτουν χρειάζονται την προσοχή σου και όλη σου την ενέργεια. Έχεις διαύγεια πνεύματος, παίρνεις σωστές αποφάσεις και  κερδίζεις τον θαυμασμό. Είναι μια καλή ημέρα να κάνεις προγραμματισμό για όλη σου την εβδομάδα. Συναισθηματικά έχουν αρχίσει τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι είναι αυτό που σε γεμίζει και είσαι έτοιμος να το διεκδικήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο μεγάλη κινητικότητα θα έχει η σημερινή ημέρα στα επαγγελματικά. Ασχολείσαι με θέματα που  υπάρχουν καιρό στο συρτάρι και διευθετείς υποχρεώσεις. Πολλές συναντήσεις και επαφές  με ανθρώπους κύρους. Μια νέα ιδέα που έχεις καιρό στο μυαλό σου νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Έχεις παραμελήσει τα συναισθηματικά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς που σου φωνάζουν ότι θέλουν την προσοχή σου. Προσπάθησε να βρεις  χρόνο γιαυτους και απέφυγε τις αντιπαραθέσεις. Μπορεί να μην έχεις όρεξη και χρόνο για συζητήσεις αλλά είναι σημαντικό να δείχνεις  την αγάπη σου γιατί οι άλλοι δεν την θεωρούν δεδομένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο έχεις πειθώ γλυκύτητα και μπορείς να φέρεις με τη μεριά σου όποιον εσύ αποφασίσεις. Γοητεύεις τους γύρω σου με τα επιχειρήματα σου. Πολύ ενέργεια και αισιοδοξία υπάρχει. Κάνεις πράγματα που είχες αφήσει καιρό και με απλούς τρόπους λύνεις όλα τα θέματα. Φίλοι ζητάνε τις συμβουλές σου και σε βοηθούν να κάνεις πραγματικότητα μια επιθυμία σου. Στα συναισθηματικά υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανεχτείς πια. Ήδη έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ακόμα λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, μια ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Λογαριασμοί που δεν έχουν διευθετηθεί, δημόσιες υπηρεσίες, θέματα υγείας. Φρόντισε τη διατροφή σου και το σώμα σου και απέφυγε τις υπερβολές στο φαγητό. Στα συναισθηματικά υπάρχει κινητικότητα αφού και νέες γνωριμίες έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό αλλά και γνωρίζεις τι πραγματικά ψάχνεις από έναν άνθρωπο. Αν είσαι και πιο προσεκτικός και μετρημένος στον τρόπο που εκδηλώνεις τα θέλω σου και μάθεις να μην απαιτείς αλλά να ζητάς θα καταφέρεις πολλά. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, διοχέτευσε σήμερα την ενέργεια που νιώθεις κάνοντας κάτι δημιουργικό ή προσφέροντας βοήθεια σε γνωστούς και αγνώστους. Ακολούθησε τις συμβουλές φίλων ή συγγενικών προσώπων για ένα οικογενειακό θέμα και δε θα χάσεις. Μη δίνεις σημασία σε διάφορα κουτσομπολιά που ίσως μάθεις ότι έγιναν προς το πρόσωπο σου. Συναισθηματικά ακολούθησε το ένστικτο σου που είναι έντονο και δράσε ανάλογα. Είσαι γεμάτος ρομαντισμό και  έντονα συναισθήματα που θέλεις να μοιραστείς. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο ειλικρινής είμαστε τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση έχουμε. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου