12.11.16

Ζώδια σήμερα 12 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Αυτό το Σάββατο θα είναι το καλύτερο για εσάς! Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, η επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας δυσκόλεψαν, τώρα εξομαλύνεται. Μιλήστε και ανοίξτε την καρδιά σας. Οι επαφές με τους συνεργάτες και με άτομα κύρους γίνονται για σας παιχνιδάκι. Με τον ερώτα να είναι δίπλα σας, όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ένα θα σας πούμε.. Γιατί κάθεστε ακόμα στο σπίτι;

ΤΑΥΡΟΣ
Με την θεά Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου ήρθε ο καιρός να αφήσετε τα «δε θέλω» και να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Η θεά του έρωτα είναι εδώ για να σας δώσει πολλές χαρές και αγάπες στη ζωή σας. Θα της πείτε όχι; Για όσους δεν είστε σε μια σοβαρή σχέση αυτή τη περίοδο, τα πράγματα είναι απλά. Βγείτε έξω με την παρέα σας και κάντε την κίνησή σας εκεί που θα σας κάνει το κλικ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι πιο εύκολη. Οπότε, μη φοβάστε τίποτα και μιλήστε ανοιχτά για όποια θέματα προβληματίζουν εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους. Συμβουλέψτε τους και δώστε τους κουράγιο. Έχετε όλη σας την μέρα ελεύθερη; Πάρτε την παρέα ή τον/τη σύντροφό σας και πηγαίνετε μια μονοήμερη εκδρομή για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, που σας κουράζει. Γιατί; Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Love is in the air! Ξέρουμε ότι μερικοί από εσάς πετάτε στον αέρα με τα φτερά του ερώτα και δε θα σας το χαλάσουμε. Με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι καιρός να ανανεώσετε τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/μένη σας. Κάντε ασυνήθιστα πράγματα, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Είστε ακόμα ελεύθεροι; Αυτό το σαββατοκύριακο ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε σε ένα σπα για ηρεμία και ευεξία του σώματος σας. 

ΛΕΩΝ
Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είναι το Α και το Ω για εσάς. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα για εσάς σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θα κάνετε ευχάριστες και ιδιαίτερες συζητήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάτι καλό θα αλλάξει στην καθημερινότητά σας. Τι ακριβώς; Αυτό θα το δείτε εσείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, το πάθος, ο έρωτας και η αγάπη για τον/τη σύντροφό σας δε θα λείψουν. Κάντε πράγματα οι δυο σας που σας αρέσουν και να σας κάνουν χαρούμενους. Και το καλύτερο; Όσοι είστε αδέσμευτοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας φέρει ερωτικές αναταράξεις. Εσείς θα πείτε όχι σε μια τέτοια περιπέτεια; 

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το διάστημα η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ήταν όπως την θέλατε. Υπήρχαν αρκετά εμπόδια, που πλέον είναι παρελθόν. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, οι συνομιλίες τώρα θα γίνονται με πιο ζωντανό και χαρούμενο τρόπο. Όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το χιούμορ σας σαν όπλο για να φλερτάρετε. Βγείτε έξω με τη παρέα σας στα αγαπημένα σας μέρη και κάντε αυτό που πρέπει. Εσείς θα μείνετε μόνοι σας αυτή τη περίοδο; 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μυστήριο και το πάθος είναι ένα όπλο που ξέρετε εδώ και πολλά χρόνια να το χειρίζεστε καλά. Με την θεά Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ερωτική σας σχέση πάει από το καλό, στο καλύτερο. Προσπαθήστε να κάνετε μια έκπληξη στον/στην αγαπημένο/μένη σας και εκείνος/η θα το εκτιμήσει και με το παραπάνω. Προγραμματίστε μια μονοήμερη εκδρομή για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Όσοι είστε ελεύθεροι, βγείτε να συναντήσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί Τοξότες, από σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και αυτό μόνο καλά πράγματα μπορεί να σας φέρει. Η επικοινωνία με τα άτομα που είχατε τσακωθεί στο παρελθόν, τώρα θα φτιάξει και θα γίνουν τα πράγματα όπως ήταν πριν. Ακόμη, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια απρόσμενη συνάντηση είναι στο προσκήνιο για να φέρει στη ζωή σας τα πάνω κάτω. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Love is everywhere! Και όταν λεμέ παντού, εννοούμε παντού! Με τη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η αγάπη και το πάθος δε θα λείπουν από την καθημερινότητά σας. Η καλοπέραση είναι για εσάς αυτό το διάστημα. Τι έχουμε να σας προτείνουμε για σήμερα; Να βάλετε τα καλά σας και να ετοιμαστείτε για μια βραδινή έξοδο με την παρέα σας ή με το/τη σύντροφό σας. Συμβουλή: Κάντε υποχωρήσεις στην ερωτική σας σχέση και δε θα το μετανιώσετε. Μην αφήνετε μια σχέση που τη θέλετε πολύ, να διαλυθεί για ψύλλου πήδημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα όμορφο σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς. Κάντε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και αφήστε τις δουλειές στην άκρη για λίγο. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα απολαύσετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας αυτό το διάστημα. Ακόμη, όσοι είστε ελεύθεροι, φλερτάρετε με όπλο το χιούμορ σας. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια ξαφνική, εκρηκτική συνάντηση από το πουθενά, μπορεί να σας ξεσηκώσει! 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, χάρη στον αγώνα και το πείσμα του έχετε μέσα σας. Όλα σας τα προβλήματα θα γίνουν παρελθόν, αφού ξέρετε με ποιον τρόπο να τα ξεπερνάτε. Επίσης, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια εκρηκτική και απρόσμενη συνάντηση μπορεί να ξεσηκώσει όλη σας τη ζωή.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου