4.11.16

Ζώδια σήμερα 04 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Στα επαγγελματικά στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα,  όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε. Στα ερωτικά σας θα υπάρξει γεγονός που θα φέρει κατάληξη ένωσης με πρόσωπο από τα παλιά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα δείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό τις νέες προοπτικές που θα υπάρξουν, καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Θα λάβετε πρόταση που ουσιαστικά θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας, θα βρείτε καταξίωση και άμεση χρηματική βελτίωση. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται συμβάντα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δεσμευτικές κινήσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενα νέας γνωριμίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές.  Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας . Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα. 

ΛΕΩΝ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κλείσουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δεν θα υπάρξει αποτυχία. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εισχωρήσει στη ζωή σας γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα.  Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν καθυστερημένες χρηματικές απολαβές. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα. 

ΖΥΓΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχυθεί ο διπλωματικός τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες, μελετημένες, οι πράξεις σας θα διακρίνονται από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θέματα καριέρας θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα με τον  ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω το μυαλό σας θα είναι κυρίως στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέμα εργασιακά.  Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, η υπευθυνότητα και η ολοκλήρωση. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου