3.11.16

Ζώδια σήμερα 03 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξει διαύγεια στην σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια ερωτική παρεξήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αξιοποιήσετε την χρονική στιγμή για να κάνετε πράξη τα νέα σχέδια και τις επαγγελματικές σας ιδέες. Τολμήστε τα αναλάβετε τα ρίσκα που έχετε στη σκέψη σας, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και καταξίωσης. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση για θέμα επανασύνδεσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ερωτικά, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας  συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. 

ΛΕΩΝ
Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις θα σας ανοίξει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα ανακαλύψετε καινούργια ανοίγματα. Διορατικότητα και διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, έρχονται ερωτικές επιτυχίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ομιλητικοί και επικοινωνιακοί θα είστε φίλοι μου Παρθένοι, με ευχέρεια λόγου και με δυνατή την επιθυμία να πείσετε για τις ικανότητες σας. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες με σταθερές χρηματικές αποδοχές. Δεχτείτε προτάσεις φίλων για εξόδους, η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.  

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα βρείτε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχτεί ένας οικονομικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, αποφύγετε τα πισωγυρίσματα. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό έρχεται καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη νέας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό σε συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό αποτελεσματική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά κι αν έχετε στα σκαριά νέες ιδέες, τώρα θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να τις εφαρμόσετε με επιτυχία. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τις ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με δύσκολα επαγγελματικά θέματα θα ασχοληθείτε φίλοι μου Αιγόκεροι και θα τα πάτε μια χαρά, θα καταφέρετε να διαπρέψετε και να υπερισχύσετε. Μη δειλιάσετε να κάνετε πράξη τους μελετημένους σας σχεδιασμούς, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα επιτυχίας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Αφροδίτη γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα είναι λάθος αν δεν εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο της καρδιά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσετε! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις θα είστε φίλοι μου Υδροχόοι. Σήμερα δύσκολα θέματα θα κατανοήσετε, σκοτεινά σημεία θα διαλευκανθούν, απρόσμενες πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα. Στα ερωτικά σας με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θερμών ερωτικών εξελίξεων. 

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ισορροπία θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο, η μέρα σας θα κυλήσει χωρίς εντάσεις και χωρίς αρνητικά γεγονότα γι αυτό περιορίστε το άγχος σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε! 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου